發新話題

[其他] 天水圍我校男老師做出的好事!

[Close]
我想講傻仔樂你知d又唔知d!
而家係個校長話唔好搞大件事怕影響校風,所以叫佢唔好咁關心d同學!

係咪你地唔抵得阿SIR同個女同學太接近。。。。。

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-10-28 14:48 發表
係咪你地唔抵得阿SIR同個女同學太接近。。。。。
我諗個女同學校花/班花/級花黎
YUI*FlowerFlower*

仲唔炒?

第1個解釋 吹水吹到上天花板 第2個解釋 佢地班色狼頂唔住個阿sir咁有福
第3個解釋 真的

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-10-28 18:28 發表
第1個解釋 吹水吹到上天花板 第2個解釋 佢地班色狼頂唔住個阿sir咁有福
第3個解釋 真的
應該係第一個

sir=2x歲
女學生=17up

冇問題
唔好有偏私問題出現就可

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-10-28 18:28 發表
第3個解釋 真的
第4個解釋,個啊SIR拿條女來掩飾其實距系想借機近條女既仔身。
個SIR系基既~
http://www.huizu100.com/空白=4935

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2009-10-28 18:31 發表

第4個解釋,個啊SIR拿條女來掩飾其實距系想借機近條女既仔身。
個SIR系基既~
第5个解釋...佢想同女同學交流化妝心得

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2009-10-28 18:34 發表

第6個,佢傻的

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2009-10-28 18:34 發表

越扯越遠,保持隊形。
第7個解釋,其實條女系忍受唔住條仔既癡纏,
暗地尋啊SIR幫手……
http://www.huizu100.com/空白=4935

接下去 第8個解釋  阿sir只是無事找事做

第9個解釋  阿sir鐘意條女既呀媽

引用:
原帖由 ∮FoResT〞黑 於 2009-10-28 21:34 發表
第9個解釋  阿sir鐘意條女既呀媽
那第9,,個阿sir想溝佢阿婆- -

引用:
原帖由 T0uch×安比 於 2009-10-28 23:59 發表

那第9,,個阿sir想溝佢阿婆- -
第10個 個阿sir係野比大雄

發新話題