發新話題

有關hunter city場一問

[Close]

有關hunter city場一問

我想問下開左場之後要打咩拍令先可以轉做hunter,同開始玩呀?

有冇人色開左場之後要打咩指令呀.我好想練hunter呀

開vs場,入怪隊
不斷自殺直至做倒hunter
自殺指令=  kill

咁好難姐- -"有冇d真系得ge方法呀 :L :L

要打咩指令先可以轉做hunter 呀?

幫你推推!!因為我都想知點用hunter

係srcds入指令果到打sv_cheats 1
之後入game 入server
入到server對住你想番生o既位按~打z_spawn hunter
咁你就會變左hunter
如果你係admin用a4d個生產感染者都得

吾系好明bo@@"

推推呀 "
幫幫手啦"十卜十卜十卜

引用:
原帖由 as4448132 於 2009-10-24 01:59 發表
係srcds入指令果到打sv_cheats 1
之後入game 入server
入到server對住你想番生o既位按~打z_spawn hunter
咁你就會變左hunter
如果你係admin用a4d個生產感染者都得
試過你個方法都唔得既...
一入去都用唔到all4d  開單機既話開左cheat  再打z_spawn hunter都唔得   只有出多隻hunter係我面前姐ma

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 2009-10-25 16:28 發表

試過你個方法都唔得既...
一入去都用唔到all4d  開單機既話開左cheat  再打z_spawn hunter都唔得   只有出多隻hunter係我面前姐ma
你試下係未復生之前用
即係藍色畫面果陣

引用:
原帖由 as4448132 於 2009-10-25 17:20 發表

你試下係未復生之前用
即係藍色畫面果陣
一開始點藍色畫面呀?  一入就係人啦

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 2009-10-25 22:33 發表

一開始點藍色畫面呀?  一入就係人啦
咁你咪轉去做喪c囉

引用:
原帖由 as4448132 於 2009-10-26 01:42 發表

咁你咪轉去做喪c囉
我都想轉去   佢係咁彈禁m制揀隊果舊野出黎  我揀人又唔得  揀喪c又唔得   重之禁咩制都會彈返果舊野出黎

發新話題