20 12
發新話題

睇完片就LOAD唔到..(有新問題未解決,27/10,2樓有圖同問題)

[Close]

睇完片就LOAD唔到..(有新問題未解決,27/10,2樓有圖同問題)

我係VLAN 2900到啟動遊戲,之後LOAD入去睇個OP啦..

但一按制佢就彈反出黎話''Could not read library client''

我之前裝果STEAM ,會唔會因為咁玩唔到嫁?

各位幫幫手,新黎咩都唔識><"

我重新DL個隻GAME,跟住做晒個貼教個D步驟

我想問下既係,我同人ONLINE打時,應該按邊?
我見左下各有個位按,按左入去可以同人打,
但係如果係GAME果隻原本的連線就唔連到,請問咁係咪正常嫁?
同埋呢,我想問下,如果我做隻HUNTER OR BOOMER果D,點攻擊人?

引用:
原帖由 filter 於 2009-10-21 10:22 發表
我係VLAN 2900到啟動遊戲,之後LOAD入去睇個OP啦..

但一按制佢就彈反出黎話''Could not read library client''

我之前裝果STEAM ,會唔會因為咁玩唔到嫁?

各位幫幫手,新黎咩都唔識> ...
http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=136658&extra=page%3D1

置頂FAQ已有解決方法

我睇唔明我個問題係邊..對不起..

我DL 緊UPDATE 個L4D..唔知岩唔岩呢?

引用:
原帖由 filter 於 2009-10-21 11:24 發表
我睇唔明我個問題係邊..對不起..

我DL 緊UPDATE 個L4D..唔知岩唔岩呢?
你是用我們的置頂主程式嗎 ?

因為個ERROR係話你個folder少左D file

反正你dl緊個更新, 可以試下用新手包更新一次, 都唔ok既話就要重裝架啦

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-21 11:29 發表

你是用我們的置頂主程式嗎 ?

因為個ERROR係話你個folder少左D file

反正你dl緊個更新, 可以試下用新手包更新一次, 都唔ok既話就要重裝架啦
噢,十分感謝你的答覆,我的主程式是別人給我的,我安裝緊個新手包,希望OK啦

引用:
原帖由 filter 於 2009-10-21 11:33 發表

噢,十分感謝你的答覆,我的主程式是別人給我的,我安裝緊個新手包,希望OK啦
若果唔得既就用番我地置頂FAQ既主程式 (BT下載)

都係唔得..重新DL個你地個主程式

推一推,各位高手幫下小弟啦,THANKS A LOT

引用:
原帖由 filter 於 2009-10-24 20:46 發表
推一推,各位高手幫下小弟啦,THANKS A LOT
重有咩問題 ? dl過主程式都唔得 ?

更新完有無
把steam裡的以下2項修改
遊戲頁
Left 4 Dead <---不是你自己增添的那個捷徑.而是steam原有那項.右鍵點內容如果點錯的話會找不到更新頁)
及工具頁
Left 4 Dead Dedicated Server
右鍵點選內容->更新 設定為不要自動更新

1.但係如果係GAME果隻原本的連線就唔連到,請問咁係咪正常嫁?
唔明你up緊乜lo~
2.同埋呢,我想問下,如果我做隻HUNTER OR BOOMER果D,點攻擊人?
呢個問題好好!隻game有教你lo...
MyNameIs

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-25 08:13 發表

重有咩問題 ? dl過主程式都唔得 ?

更新完有無把steam裡的以下2項修改
遊戲頁
Left 4 Dead 更新 設定為不要自動更新
我有跟住你地教個D步驟做,但係我都係只係玩到STEAM果D..
佢話DISCONNECT ..  又SEARCH唔到房..自己開都唔得..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 11# 的帖子

唔知你係咪入錯區a_a
因為我冇咩留意到用開個到有個過濾器-,-
你有冇右下角個堆ser??
MyNameIs

死啦,我個情況都係咁-.-
係咁話我已斷線
但好似應該係steam既問題

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-26 14:58 發表
唔知你係咪入錯區a_a
因為我冇咩留意到用開個到有個過濾器-,-
你有冇右下角個堆ser??
有呀,見到右下各有SER,入到去玩,但係就得好小場..

引用:
原帖由 血剎乂悠姬 於 2009-10-26 15:38 發表
死啦,我個情況都係咁-.-
係咁話我已斷線
但好似應該係steam既問題
咁你知唔知應該點做

20 12
發新話題