發新話題

求救..STEAM升级唔到.唔知点算(有图)(已解决)

[Close]

求救..STEAM升级唔到.唔知点算(有图)(已解决)

我寻晚(16号晚)还在玩L4D...到12点我就退出了STEAM....退出的时候一切正常.....但是到了17号凌晨1点左右我想登陆STEAM就进晤到了.....
升级唔到....点STEAM就显示

之后就显示

再之后巨就自动退出唔见左...   而且会得多个文件出来.....   唔知点解....

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 huxiaohua520888 於 2009-10-17 10:13 發表
我寻晚(16号晚)还在玩L4D...到12点我就退出了STEAM....退出的时候一切正常.....但是到了17号凌晨1点左右我想登陆STEAM就进晤到了.....
升级唔到....点STEAM就显示52525

之后就显示 52526

再之后巨就自动退出唔见左 ...
請打開C:\Program Files\Steam 將 steam.cfg 刪除再開steam

我找不到那个文件.......
..

引用:
原帖由 huxiaohua520888 於 2009-10-17 10:44 發表
我找不到那个文件.......
..
你係正版定破解版 ?

我是用正版的............

引用:
原帖由 huxiaohua520888 於 2009-10-17 10:48 發表
我是用正版的............
正版就del  steam.dll  等佢再更新睇下得唔得

也有可能係steam內部系統問題, 唔同地區性會出現呢個情況都唔奇

唔得wo...........

引用:
原帖由 huxiaohua520888 於 2009-10-17 10:59 發表
唔得wo...........
你有無裝過d咩之類... 無啦啦點會login唔到

既然係正版, 唯有試埋重裝steam睇下得唔得

好......

可以了...用我自己的方法把问题解决了....不过还是要谢谢鯊魚版主.....

引用:
原帖由 huxiaohua520888 於 2009-10-17 12:01 發表
可以了...用我自己的方法把问题解决了....不过还是要谢谢鯊魚版主.....
不用客氣 我都無咩幫助你

發新話題