22 12
發新話題

服务器参数,送卑各位自己钟意开服务器既人

[Close]

回復 15# 的帖子

無可能同一個人post,如果係同一個人一早post左係v-lan,同點解copy到個位5 正確

//躺下后可移动
sm_cvar survivor_allow_crawling 1//只能在游戏大厅连接
sm_cvar sv_allow_lobby_connect_only 0

原帖:
3個月

回復 16# 的帖子

這些事, 人家想點做就點做呀 我們管不到
MyNameIs

回復 17# 的帖子

我好憎 d copy 左人野又5寫原作者既人
仲係原創...

引用:
原帖由 G550BE 於 2009-10-17 21:06 發表

係唔係只要係
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\cfg
個到有1個檔案叫
server.cfg
再把樓主供給的資料輸入
開Left 4 Dead srcds
直接玩就得?? ...
可唔可以答下我

回復 19# 的帖子

自己去mod個貼搵啦~~有嫁~~~~細心d~
回18
就算你咁講
唔都代表你有copy過人地d野又有講原創條友嫁=w=
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-17 22:16 發表
你咁就+分/_\
咁我呢堆咩黎=.=
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=94212&extra=page%3D1
=.= 你呢個POST係第二個版架喎, 人地有人地既加分準則, 無得比較架喎
引用:
原帖由 hihi1210 於 2009-10-17 22:50 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1386364&ptid=159775][/url]
好唔公平,人地copy 過黎都有得加威望
我自己寫個server復活教學都無得加
唔係話一定係原創既先可以加分既 加分既準則我地幾位版主都唔一樣

但講真我無試過用你寫果個教學程式, 暫時唔知有幾實用 同埋好似紀敏咁講 , 到時出左問題可以賴邊個 ?

既然樓主你個帖已經係某某論壇置頂, 我想未必需要因為少少既積分而深深不忿吧

回復 21# 的帖子

至幣個到冇版主呢=.=~~~~
MyNameIs

22 12
發新話題