發新話題

魔獸視窗化+鎖鼠標教學 附載點

[Close]
我不嬲都用緊

我想講呢個帖k**己經有 而且轉帖己經唔係第一次

個野開唔到既-.-
要點開..

我唔用啦...不過p1p

引用:
原帖由 近藤沙紀◆ 於 2009-10-16 11:59 發表
1. 將硬碟機的魔獸爭霸程式 傳送到桌面做捷徑
2. 開啟桌面中的魔獸爭霸(捷徑)的內容 然後將目標(T)的字後面加上 /windows
在vlan的啟動參數直接打-windows就可以了
3. 開啟vlan 然後入區  .入區後開啟桌面中的魔獸爭 ...
因為有時第一次開會全瑩 所以建議重開

引用:
原帖由 孝義★爛袋 於 2009-10-16 19:04 發表
有無得 教個光亮度?

我用左之後 好暗-.-...
冇架- - '' 唯有係你部機到整

引用:
原帖由 Night§云 於 2009-10-16 20:32 發表
我都唔係好明 同埋都唔係好有用= =
方便開msn果d

引用:
原帖由 孝義★爛袋 於 2009-10-16 13:18 發表

. 開啟桌面中的魔獸爭霸(捷徑)的內容 然後將目標(T)的字後面加上 /windows
例: ("F:\warcraft3121b\d\Frozen Throne.exe")      改成     ("F:\warcraft3121b\d\Frozen

後面加 /windows
佢會話  
''[目標]方塊中 ...
你差個空白制- -   ''

引用:
原帖由 edisonkiller 於 2009-10-16 20:44 發表
我不嬲都用緊

我想講呢個帖k**己經有 而且轉帖己經唔係第一次
我見之前有3個人開左呢類既post 問點整 .. 所以咪開個post教大家囉- -

單落黎果舊野開吾到?點搞

點開吾到法呀- -有冇相

我覺得冇咩用,

gd
樓主有諗頭                        
baby you don't wanna know

在很久前知道了魔獸可以窗好化

可惜沒有這個物品

好物

對一邊打機一邊傾msn既人好有用
支持下

引用:
原帖由 AprwAr_寂寞 於 2009-10-16 04:14 發表
1. 將硬碟機的魔獸爭霸程式 傳送到桌面做捷徑
2. 開啟桌面中的魔獸爭霸(捷徑)的內容 然後將目標(T)的字後面加上 /windows
例: ("F:\warcraft3121b\d\Frozen Throne.exe")      改成     ("F:\warcraft3121b\d\Frozen ...
-window 囉
開post教一都教錯
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

發新話題