發新話題

有嘢要請大家幫忙!!!! Left 4 Dead 既問題

[Close]

有嘢要請大家幫忙!!!! Left 4 Dead 既問題

我Dowload咗Left 4 Dead啊!!但系Vlan入5到咯!!!
請問應該點先可以入到去??

引用:
原帖由 piG_DeaD 於 15-10-2009 11:54 PM 發表
我Dowload咗Left 4 Dead啊!!但系Vlan入5到咯!!!
請問應該點先可以入到去??
點樣入唔到?!有冇error?!
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-16 00:20 發表

有冇error?!
error系咩?同埋系邊可以搵到???

引用:
原帖由 piG_DeaD 於 16-10-2009 01:17 AM 發表

error系咩?同埋系邊可以搵到???
咁你係點樣入唔到先/﹏\ERROR係指警告視窗
例如~你入唔到佢有冇彈D乜野出黎呀?!
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-16 01:27 發表

咁你係點樣入唔到先/﹏\ERROR係指警告視窗
例如~你入唔到佢有冇彈D乜野出黎呀?!
系咩都冇嘢彈出來
我影咗相...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 piG_DeaD 於 16-10-2009 01:32 AM 發表

系咩都冇嘢彈出來
我影咗相...
你咪入左區囉
只不過你隻GAME唔係正常路徑
你嚮呢個畫面既情況直接開GAME就得架喇
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-16 01:43 發表

你咪入左區囉
只不過你隻GAME唔係正常路徑
你嚮呢個畫面既情況直接開GAME就得架喇
都系入5到...仲要咁...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 piG_DeaD 於 16-10-2009 02:04 AM 發表

M群解答中
Gaming Live

未更新吧=~=???????????????/
MyNameIs

引用:
原帖由 piG_DeaD 於 2009-10-16 02:04 發表

1.你係咪最新版??(遊戲內按~,輸入version)

2.你係咪入區域網絡的伺服器

發新話題