27 12
發新話題

down左l4d主程式解壓個時點解好多損壞檔案?

[Close]

down左l4d主程式解壓個時點解好多損壞檔案?

我用rar解壓的................

你個L4D係咪BT黎
DL左幾耐?!
試下解多次睇下.盡量熄晒其他野先至解.如果唔得就係下載果陣檔案損毀要重新DL了
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

我用迅雷dl ...down左3分鍾到啦....解壓左好多次...同dl左好多次.....次次損壞檔案都唔同...

引用:
原帖由 hang1314 於 14-10-2009 03:34 PM 發表
我用迅雷dl ...down左3分鍾到啦....解壓左好多次...同dl左好多次.....次次損壞檔案都唔同...
3分鐘會唔會過份左少少 2.24gb wor正常檔..你個file有冇呢個數
仲有其實迅雷同bt冇咩分別.迅雷係可以開bt種..同埋用迅雷dl http人地會search到.跟住auto set左個類似bt既系統
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

佢真係3分幾鍾攪點=___=...係2.24gb呀.....夠境有咩方法呢???

回復 5# 的帖子

限速下載............................
MyNameIs

引用:
原帖由 hang1314 於 14-10-2009 03:48 PM 發表
佢真係3分幾鍾攪點=___=...係2.24gb呀.....夠境有咩方法呢???
將佢個下載速度降低返佢.set返限制下載速度.唔好卑佢太快
太快好易損毀
Gaming Live

回復 7# 的帖子

晚上活動陪老公
有咩晚上活動a___aXD
MyNameIs

我已經限制左到1000kb.....dl左成40分鐘....
同一檔案,每次解壓既損壞檔案都唔同.....果下奇怪呀.....可以點搞???

我DL完全冇事WO= =  
你試下轉第2個SOFTWARE BT

引用:
原帖由 hang1314 於 14-10-2009 05:20 PM 發表
我已經限制左到1000kb.....dl左成40分鐘....
同一檔案,每次解壓既損壞檔案都唔同.....果下奇怪呀.....可以點搞???
你睇返你個硬碟空間本身有幾多位剩.如果太多野塞太爆都有機會出現你呢個情況
Gaming Live

試下用返bt下載啦..我下載過3次都冇問題,,"

回復 12# 的帖子

我次次下載都1mb幾都冇事=w=
不如樓主你dl過winrar啦,
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-14 17:09 發表
晚上活動陪老公
有咩晚上活動a___aXD
佢唔答你喎XD
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 xtream 於 2009-10-16 18:54 發表

佢唔答你喎XD
呢樣活動都應該好神秘下架wo

27 12
發新話題