發新話題

**LaVendeR**BY AA仔 SER 申訴區

[Close]

**LaVendeR**BY AA仔 SER 申訴區

因為好多入理玩的朋友成日都說有的人好屎/有的人惡意射死隊友(玩野)

導致成個team都輸左

所以我開呢個post 比覺位玩家申訴

任何人覺得本SER 有任何的問題 都可以在呢到講給我知

問題可以關於: 玩家問題 其他問題

都可以講出理 你的回應會幫助我改進SER的問題

問題嚴重者 會導致封鎖STEAM ID 敬請覺位玩家注意

令大家可以在一個你滿意的SER 玩得開心 殺得開心

場地大多數係覺位玩家玩開的 機場/醫院

SER開放時間:Versus 02 星期六9:00am-10:30:pm
                                       星期日5:30pm-10:00pm

希望覺位玩的朋友們 玩game求開心 唔係求嘈交

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 2009-10-11 21:07 發表

教下我點封人ip呀,,,我記得大家入左vlan個ip一樣架wo   一封ip咪封哂全部人ip  你點解決呢個問題??

睇到你呢個回覆  我真係笑左     岩岩食飽飯咋  唔好咁好笑同直接既句子講出黎呀    搞到有d肚痛tim:v ...
打錯野姐..... 唔係封IP 你封鎖你入理我個SER 的STEAM ID姐...

引用:
原帖由 yesterday5617 於 2009-10-11 21:05 發表
點封ip呀..你估你自己係邊個- -?
打錯野姐 就算係你入左理我個SER 如果你給其他玩家投訴 我都有權可以踢你出我個SER

發新話題