18 12
發新話題

**LaVendeR**BY AA仔 SER 申訴區

[Close]

**LaVendeR**BY AA仔 SER 申訴區

因為好多入理玩的朋友成日都說有的人好屎/有的人惡意射死隊友(玩野)

導致成個team都輸左

所以我開呢個post 比覺位玩家申訴

任何人覺得本SER 有任何的問題 都可以在呢到講給我知

問題可以關於: 玩家問題 其他問題

都可以講出理 你的回應會幫助我改進SER的問題

問題嚴重者 會導致封鎖STEAM ID 敬請覺位玩家注意

令大家可以在一個你滿意的SER 玩得開心 殺得開心

場地大多數係覺位玩家玩開的 機場/醫院

SER開放時間:Versus 02 星期六9:00am-10:30:pm
                                       星期日5:30pm-10:00pm

希望覺位玩的朋友們 玩game求開心 唔係求嘈交

點封ip呀..你估你自己係邊個- -?

引用:
原帖由 frankwong2407 於 2009-10-11 20:56 發表
因為好多入理玩的朋友成日都說有的人好屎/有的人惡意射死隊友(玩野)

導致成個team都輸左

問題可以關於: 玩家問題 其他問 ...
教下我點封人ip呀,,,我記得大家入左vlan個ip一樣架wo   一封ip咪封哂全部人ip  你點解決呢個問題??
引用:
原帖由 yesterday5617 於 2009-10-11 21:05 發表
睇到你呢個回覆  我真係笑左     岩岩食飽飯咋  唔好咁好笑同直接既句子講出黎呀    搞到有d肚痛tim

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 2009-10-11 21:07 發表

教下我點封人ip呀,,,我記得大家入左vlan個ip一樣架wo   一封ip咪封哂全部人ip  你點解決呢個問題??

睇到你呢個回覆  我真係笑左     岩岩食飽飯咋  唔好咁好笑同直接既句子講出黎呀    搞到有d肚痛tim:v ...
打錯野姐..... 唔係封IP 你封鎖你入理我個SER 的STEAM ID姐...

引用:
原帖由 yesterday5617 於 2009-10-11 21:05 發表
打錯野姐 就算係你入左理我個SER 如果你給其他玩家投訴 我都有權可以踢你出我個SER

問題嚴重者 會導致封鎖STEAM ID 敬請覺位玩家注意

1.問題嚴重既定義係咩?

2.人地提出問題係幫你,點解封人

P.S.   e 家玩v-lan既個個既 steam id 係 1.0.0 , 一封左連你自己都入5到

下, 呢個server 有問題ga bo
個場主無品到死
輸左就向度話人,
其實最廢係佢
一唔鍾意就kick人
戈次佢一kick , 我地即卡成班走曬, 幾爽
大家唔好入佢個ser

引用:
原帖由 tslney 於 2009-10-11 21:51 發表
個場主無品到死
輸左就向度話人,
其實最廢係佢
一唔鍾意就kick人
大家唔好入佢個ser ...
下...你唔講我唔知  我平時都好少玩開對抗     e+終於知啦   唔怪得開個申訴區啦

引用:
原帖由 tslney 於 2009-10-11 21:51 發表
個場主無品到死
輸左就向度話人,
其實最廢係佢
一唔鍾意就kick人
哇你唔好吹大的... 你叫邊位牙  開名好的wo  唔好up就up 拿的證據出理我點屈你呀
唔好以為自己講幾講就 要人100% 信駛你la.... 你所說的成班 好似無係我個ser出現個wo

引用:
原帖由 frankwong1314 於 2009-10-12 11:37 發表

哇你唔好吹大的... 你叫邊位牙  開名好的wo  唔好up就up 拿的證據出理我點屈你呀
唔好以為自己講幾講就 要人100% 信駛你la.... 你所說的成班 好似無係我個ser出現個wo ...
吹吹下要吹到響朵=.=
乜料子

引用:
原帖由 frankwong2407 於 11-10-2009 08:56 PM 發表

導致成個team都輸左

問題可以關於: 玩家問題 其他問 ...
破解版入場唔會有steam ID卑你封到
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

睇到你d回覆就大概知你個ser咩料 = =
響朵響朵響朵響朵響朵響朵響朵響朵響朵響朵響朵響朵響朵響朵響朵
爆埋樽呀笨= =

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-12 16:03 發表

破解版入場唔會有steam ID卑你封到
你一講完呢句我又笑左   哈xD'

引用:
個場主無品到死
輸左就向度話人,
其實最廢係佢
一唔鍾意就kick人
無野嫁.... 我做這個專區只不過想比的玩家 開心打下機 小的嘈交姐 見成日的人嘈呢個嘈個個 煩都煩死la
但估唔到的人唔係說下的解決的問題 反而說出封鎖的問題... 說真我係有說錯野 係踢出 唔係封鎖 加上我對steam個類野唔係幾識 以為官理員個個封鎖係我所說的封鎖一樣 所以有怪莫怪  但係呢位人兄 無lala說的無中生有的事出理 就算係你都會火la  好正常個wo 我都無做個 你係到無lala說呢的野 的人唔知真係信駛實足嫁 岩岩都有人信la 如果係有做大不了你咪拿證據說出理 唔好做的小人的野  希望覺位係有心玩l4d的朋友們 看清事實的本性 唔好麻木相信

我的SER係絕對歡迎覺位玩家

又叫人申訴,又要嘈番人,想點
durexxxxxxxxxxL

18 12
發新話題