發新話題

【精華】實用程式綜合(更附有 旗子空間下載教學)

[Close]

【精華】實用程式綜合(更附有 旗子空間下載教學)

由於有人唔知仲有邊下載乜野,所以開post貼d流劍野出黎

如果下載唔到,試下右鍵另存

Meteor1.06主程式

-------------------------------
更新程式
-------------------------------

流星蝴蝶劍 1.08.1(P) - 更新檔

流星蝴蝶劍 1.08.03 - 更新檔
說明:官方推出最後一個版本

流星蝴蝶劍 1.08.16(2.7K) - 更新檔
說明:防外掛版2.7K,有隱藏指令,防中毒見隱身

流星蝴蝶劍 1.08.16(2.8K) - 更新檔
說明:防外掛版2.8K,有隱藏指令,防中毒見隱身,防聖武

調整器

半視窗調整器
說明:教學文章

修改器

門派修改器
說明:1.08.16版先可以用,用法:入場之前禁一下修改

其他程式

直連器v1.2
說明:除1.08.3及1.08.16版外其他版本都可用

連點加場程式
說明:由國寶之家設計,可用此程式加場

必要工具

修正登錄檔
說明:沒此東西就玩不到單人及區域,用法:下載後雙擊按"是"

人物全開
說明:所有人物全開

單機修正檔
說明:單機原始劇情

指令全開

1.08.1指令全開

1.08.3指令全開

人工智能

AI編輯器v1.03

優化程式

去除煙霧文件

四方陣優化

部分程式轉自 流劍天地 及網路上, 經 ltk0020 作最後整理

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

內容係唔錯,但係有好多都係死link...

感謝回報,現已修復

流星蝴蝶劍 1.08.16(2.7K) - 更新檔

流星蝴蝶劍 1.08.16(2.8K) - 更新檔

去除煙霧文件

轉載的東西請註明出處
這分明是從流劍天地偷來的東西
又不是重新上傳後就是自己的東西

引用:
原帖由 lom123456 於 2006-7-22 22:38 發表
轉載的東西請註明出處
這分明是從流劍天地偷來的東西
又不是重新上傳後就是自己的東西
又唔係所有野流劍天地

之前轉貼又唔俾,要講加流劍天地又冇講,直接暗鬧vlan板主

而家掛機掛成晚搞上傳自己空間又話偷野

流劍天地偷高橋d野又點計?

仲有你話重新上載丫嗎,咁2.7K 2.8K咪又即係流劍天地偷原著d野?

依件事我會搵高橋板主黎處理

你要加既我都加左 只係想分享出黎方便人,唔好處處留難

下面會員,我有講係阿一原著咩,哈,好似係第個會員講炸wo,睇番防外掛版個貼,知多少少咩事先回覆

都唔明你做咩係咁針對人,又冇得罪你,唔通天生唔喜歡板主?

引用:
原帖由 ltk0020 於 2006-7-22 22:53 發表

又唔係所有野流劍天地

之前轉貼又唔俾,要講加流劍天地又冇講,直接暗鬧vlan板主

而家掛機掛成晚搞上傳自己空間又話偷野

流劍天地偷高橋d釠...
偷高橋d野= =
哈...>w<
2.7k,2.8k都唔係阿一原著唷=v=
最初係大陸玩家整的...阿一只係優化=v=
唔該咪係道扮識>w<
哈嘿嘿嘿..>w<

感謝各會員之討論
而關於這些東西的下載點 ltk0020 版主轉用了自己的下載空間
而他說那些是我東西
應該是優化包...視窗化程式
但這也沒所謂因為我和朋友做出來也只是為各流星蝴蝶劍玩家用
因此請不要說甚麼偷來的東西...因為有部份是本人高橋海楓的作品而其他的也是在網絡上其他用家的作品

發新話題