發新話題

點解L4D版冇人提意見?有人提意見就俾人插or串

[Close]

點解L4D版冇人提意見?有人提意見就俾人插or串

tell me why???????

我想L4D版設立意見區,有乜意見都可以提出<-------我預咗又俾人插or串

意見區必須用匿名開post,避免vlan接受意見後而惹來....

意見被接納後,提出意見嘅會員可以得到相應嘅積分

MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-9 20:15 發表
你要的意見區1此
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=43
呢個區唔係匿名,我唔想俾人插or串

引用:
原帖由 summa 於 2009-10-9 23:21 發表

呢個區唔係匿名,我唔想俾人插or串
你要匿名應該打上電台 =.=

呢度只有抱怨帖比你地訴苦  將就下啦

引用:
原帖由 summa 於 9-10-2009 07:19 PM 發表
tell me why???????

我想L4D版設立意見區,有乜意見都可以提出
閣下如果對L4D區版有任何管理版塊~或有關平台設定~
又或者是對版主有意見~可以直接PM我
或是到用戶建議區發帖
如果你對我有意見也可以PM我
只要你是善意的建議~我是歡迎發表意見的
如果經管理員及本人核實真有需要改善
我會盡快處理
引用:
原帖由 summa 於 8-10-2009 11:57 PM 發表
有冇更新好晒同破解好晒嘅L4D俾人DOWN?如果有,版主嘅工作量會大減

如果有人話咁樣太懶,亦可以自己親自更新同破解
是不可行的
因為其實Steam安裝時會於電腦有登陸檔
網上流傳的已經破解好的檔案其實沒有什麼實質用途
而且缺憾多多.希望各位會員不要懶散~下載後跟足步驟進行
而L4D主程式其實在置頂已經有了
與此同時因為L4D較為更新頻密
負責此方面的同事亦不止更新檔一項工序要做(他一個人負責全個vLan所有遊戲的更新..)
還有其他工作要忙的
沒辦法每一次更新就立一個新的主程式
(快起上黎一個禮拜更新4次都試過 而上一次更新就一日3次了)

其實只要自己願意跟足置頂FAQ的步驟進行
是不會有錯誤的(除非我在FAQ打錯字的話.請盡情痛扁我)

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

係呀 我今日跟足置頂post去裝l4d 一tick過好成功咁玩到

發新話題