發新話題

更新完玩吾到囉救命

[Close]
樓主睇左faq都入唔到game,
我比個服佢

回11樓,
正好晒d野又點丫,dx撞既咪又係彈一次game,入唔到ser,
又走黎開post問...

點解d人總要+d救命咁勁既字眼=.=
自以為好似好嚴重咁@@?

MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-9 17:44 發表
樓主睇左faq都入唔到game,
我比個服佢

回11樓,
正好晒d野又點丫,dx撞既咪又係彈一次game,入唔到ser,
又走黎開post問...

點解d人總要+d救命咁勁既字眼=.=
自以為好似好嚴重咁@@? ...
如果整好晒俾佢玩都唔識點開黎玩就係佢抵死,到時就唔會有人答佢(因為答佢都覺得自己onx)

回復 17# 的帖子

咁就要搵個自願做種既人黎正個壓縮檔喇
記住一有更新就更新埋個種wo
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-9 18:13 發表
咁就要搵個自願做種既人黎正個壓縮檔喇
記住一有更新就更新埋個種wo
呢個應該由vlan做,仲可以順便買埋廣告,要盜鏈,隨便

回復 19# 的帖子

自己提出叫人黎做,你真係...
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-9 19:14 發表
自己提出叫人黎做,你真係...
只係意見啫,可以唔跟住做,如果我提意見俾政府,我又駛唔駛幫政府做埋?

回復 21# 的帖子

你認為呢到似政府咩=.=""~~~~~
MyNameIs

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-8 23:48 發表

我頭先試過 =.= 真係無左個cfg

好, 咁delete個steam.dll 啦, 同樣地都係咁既步驟, 不過唔係delete cfg, 而係dll
del Steam.dll...?不太好....話哂戈個檔都算好重要,del左你仲點入Steam....?
已轉行玩steam版

回復 23# 的帖子

del左佢開steam.exe好似會自己正番個出黎a_a
MyNameIs

咁我依家點

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-9 21:23 發表
del左佢開steam.exe好似會自己正番個出黎a_a
我都係, Delete左佢會自己整番出黎 =.=

樓主你個問題究竟解決左未 ? 解決左就唔好成日嗌救命

破解左未 ? 唔好問我點破解你睇住置頂帖做我唔信睇唔明囉, 咁簡單

板主,,,我破解左喇~~搵到cfg,跟住係咪跟番你個step??

引用:
原帖由 笨蛋×小業 於 10-10-2009 12:45 AM 發表
板主,,,我破解左喇~~搵到cfg,跟住係咪跟番你個step??
你而家試左開唔開到GAME先
因為你本身個問題係未破解.破解左應該冇問題
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

吾該曬咁多位阿~~~

得左喇~~~~~~係咪入到去個玩面吾同左咖??

發新話題