34 123
發新話題

更新完玩吾到囉救命

[Close]

更新完玩吾到囉救命

我係faq果到單完個l4d,安左steam,咩都搞店曬,跟住去更新果到,
簡左個新手包,吾知我單完有冇禁錯野,一開單完果個l4d過左開頭畫面就彈番出泥,
彈左個 叫engine error既野出泥 入面寫 : no permissions run 'left4dead'
但我開faq果個l4d就玩到,不過係3.6幾果個板囉
幫我

你有冇關steam自動更新?
破解果陣有冇關steam?

咩破解??

引用:
原帖由 笨蛋×小業 於 8-10-2009 06:36 PM 發表
咩破解??
你不停提及的FAQ就有教破解.安裝教學有看過嗎?!
看一下吧.獲益不少的喔
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

簡單d講,就係你做錯步驟

更新前注意:要關閉了steam and del steam.cfg
(按ctrl+alt+del的處理程序,可以睇下有冇山到steam.exe)

開始
首先,運行更新檔(記住你個情況係用新手包)

然後,開steam(佢會更新,有更新就冇事)

更新完成後,關閉steam

最後,用破解程式就ok

點樣叫del steam.cfg ?

引用:
原帖由 笨蛋×小業 於 2009-10-8 23:32 發表
點樣叫del steam.cfg ?
=.=

你有無睇置頂果個FAQ .........

係你個C:\Program Files\Steam 度有個steam.cfg file, delete佢重開steam, 開完steam閂番佢, 再破解, 再開steam, 入game

記住係steam.cfg 唔好搞錯, delete錯左會開唔到steam, 仲有以上既步驟唔好錯唔好漏唔好跳步!

如果冇更新要點?????????

我冇steam.cfg喎= =
得dll,exe,ico果d

引用:
原帖由 笨蛋×小業 於 2009-10-8 23:39 發表
我冇steam.cfg喎= =
得dll,exe,ico果d
我頭先試過 =.= 真係無左個cfg

好, 咁delete個steam.dll 啦, 同樣地都係咁既步驟, 不過唔係delete cfg, 而係dll

有冇更新好晒同破解好晒嘅L4D俾人DOWN?如果有,版主嘅工作量會大減

如果有人話咁樣太懶,亦可以自己親自更新同破解

引用:
原帖由 summa 於 2009-10-8 23:57 發表
有冇更新好晒同破解好晒嘅L4D俾人DOWN?如果有,版主嘅工作量會大減

如果有人話咁樣太懶,亦可以自己親自更新同破解
有更新都係要自己手動再破解架啦
唔睇野又唔識電腦果d應該玩正版

樓主根本未破解.你地亂晒.佢未破解又點會有steam.cfg.個問題就係出嚮佢未破解= =
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 22029205 於 2009-10-9 00:50 發表

有更新都係要自己手動再破解架啦
唔睇野又唔識電腦果d應該玩正版
STEAM正版有時都會有問題,例如更新唔到,hlod住喺某個%

引用:
原帖由 summa 於 9-10-2009 10:09 AM 發表

STEAM正版有時都會有問題,例如更新唔到,hlod住喺某個%
熄左佢隔一陣再開steam更新就會更到.有時網絡唔暢順就會有你講呢個情況
Gaming Live

34 123
發新話題