22 12
發新話題

睇唔到邊個嚇到witch

[Close]

既然咁多人唔明...就改下啦
呢個會易明d??

我玩開coop 正常4人ser

自從v3939開始...我就見唔到邊一個人嚇到witch
但係更新到v3979突然又可以見到邊一個人嚇到witch
之後更新到v3980 又試見唔到邊一個人嚇到witch

呢個問題係唔係同版本有關呢
玩緊v3980既朋友仔
你地有冇呢個問題

意味不明- -

整理好再問

你想講咩 - -?
咩witch男友
唔明係想up乜

引用:
原帖由 zhupi 於 2009-10-6 21:21 發表
唔知有冇人好似我咁..

我留意過...
v3922或之前version 都見到
v3939見唔到
v3979見到
v3980見唔到

唔知關唔關事...不過而家v3980我真係睇唔到邊個係witch條仔
v3979果時....雖然唔係玩左好耐 ...
首先我想知點解樓主你會以"witch男朋友"做主題 =.=

其次你講緊對抗定戰役模式先 =.=

以我所知對抗好似不嬲都唔會顯示邊個嚇到witch架喎

加上邊個整醒佢都無所謂啦 =.= 最緊要係邊個搞得掂佢者

嚇到Witch 果個就係佢男友

我知  有條PK仔射中女巫  但女巫唔攻擊佢 攻擊第二個  係KDT rank ser出現同樣情況

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-6 21:27 發表

首先我想知點解樓主你會以"witch男朋友"做主題 =.=

其次你講緊對抗定戰役模式先 =.=

以我所知對抗好似不嬲都唔會顯示邊個嚇到witch架喎

加上邊個整醒佢都無所謂啦 =.= 最緊要係邊個搞得掂佢者 ...
coop....睇唔到邊個人嚇到witch

咩男朋友呀- -"唔太明你想講咩?
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 xtream 於 2009-10-6 23:01 發表
咩男朋友呀- -"唔太明你想講咩?
比witch追果個...即係佢男朋友@_@"

可憐既世代  .. 詞不達意 感嘆!!

引用:
原帖由 kin_222222 於 2009-10-7 01:24 發表
可憐既世代  .. 詞不達意 感嘆!!
基本上係睇呢2句

唔知有冇人好似我咁..

男朋友即係..,比witch打果個人
咁樣好難明咩@_@?

他的表達能力出乎意料的驚人......

我笑左
by the way, 更新左內容啦佢
建議樓主向單機試下(試清楚佢)
再回報

沒期語癌...........................

Oops,只怪我地理解能力差了,原因比Witch追既就係佢男友- -"
我哩到係睇到邊個嚇既....你睇唔到可能係唔為意啫
已轉行玩steam版

22 12
發新話題