20 12
發新話題

傑少v3v 我吊9你呀 死傻仔屈9我mh 我俾埋rp你睇

[Close]

傑少v3v 我吊9你呀 死傻仔屈9我mh 我俾埋rp你睇

場又係你開  被人打爆左就話人mh 仲狂踢人
個on 9愛影.阿煒 又係傻既 無啦啦屈9我
有埋RP 你慢慢睇下我邊到有mh到
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

mh 可以睇rp 睇到既? 我笑lo

同埋你用語小心d 我有咩事 我第1個搵你  係又話人on 9 唔係又話人on 9 你就真係有問題

999比人踢左之後到我做鬼
我玩左2埸,2場都做鬼,第1場好快玩完,佢地讓我
mh我就唔識點睇
第2場傑少v3v 佢d木會有時無那那幾千幾千咁升
我有rp,不過有冇人教下點放

引用:
原帖由 小羅米 於 2009-10-7 20:38 發表
999比人踢左之後到我做鬼
我玩左2埸,2場都做鬼,第1場好快玩完,佢地讓我
mh我就唔識點睇
第2場傑少v3v 佢d木會有時無那那幾千幾千咁升
我有rp,不過有冇人教下點放 ...
哦 原來屈人mh  自己用mh  成日死狗哩 傑少v3v
你有乜事咪黎搵我囉 死傻仔 黎丫

我教你點放RP
首先開新貼 之後果到有上傳附件  按瀏覽果到 之後禁返去WAR III既file到 再去replay就望到架la

引用:
原帖由 傑少v3v 於 2009-10-7 17:15 發表

同埋你用語小心d 我有咩事 我第1個搵你  係又話人on 9 唔係又話人on 9 你就真係有問題
死傻仔 你緊係唔知rp可以睇到mh啦 如果rp都睇唔到mh d人唔洗用rp啦 你話你係咪on 9仔^^
我對你用語唔洗小心d 你而家大我呀 你有乜事黎搵我阿 我怕你有牙呀?死白痴
我鬧你on 9緊係有原因架  無啦啦屈9我mh 仲吊9我 踢我   我唔鬧你on 9? 我睇你呢件垃圾先係有問題

綜合版區開設抱怨區
給予各玩家發洩的地方
亦請大家理性地發表言論
綜合版區

回復 4# 的帖子

咁回覆人係咪放唔到rp咖??(好似宜家咁)

引用:
原帖由 ●PinK_x森美 於 2009-10-8 16:19 發表
綜合版區開設抱怨區
給予各玩家發洩的地方
亦請大家理性地發表言論
嗯嗯,森 說得好

引用:
原帖由 小羅米 於 2009-10-8 22:55 發表
咁回覆人係咪放唔到rp咖??(好似宜家咁)
你引用人地說話果陣就會望到瀏覽

引用:
原帖由 killerkin999 於 2009-10-8 23:49 發表

你引用人地說話果陣就會望到瀏覽
傑仔冇那那多木@o@
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

到我出聲la..

係e件事上邊 你地個rp根本係有問題  我down左個rp根本都睇唔到 -.-  唔知你地出錯左  定係我自己的問題..

仲有  我根據樓主係帖入邊的內容 係提及到我地的團員呀煒 屈你地唔知邊個mh

但你地有冇諗過 當你玩更的時候  有一個人出現類似bug的行為 而你又味睇rp  你會唔會話佢bug呀 -.-  所以我本人覺得

呀煒係佢味睇rp個陣時係絕對有理由話你地係mh  但係始終我都係味睇你地帖中所提及到的rp  所以 以上係我個人的意見

希望樓主可以搞搞你地個rp  ..

仲有樓主你的用語好有問題 唔該你注意一下...

引用:
原帖由 傑少v3v 於 2009-10-7 17:15 發表

齊實rp入邊 係可以睇到人地有冇mh的

引用:
原帖由 killerkin999 於 2009-10-8 13:21 發表

死傻仔 你緊係唔知rp可以睇到mh啦 如果rp都睇唔到mh d人唔洗用rp啦 你話你係咪on 9仔^^
我對你用語唔洗小心d 你而家大我呀 你有乜事黎搵我阿 我怕你有牙呀?死白痴
我鬧你on 9緊係有原因架  無啦啦屈9我mh 仲吊9我  ...
第一: 人地唔識睇mh 唔一定係傻仔  咁我問你一條大學的問題 你答唔到 你係唔係傻仔呀 ..
第二:正常人都有牙嫁la  傻仔 -.-  唔識就去讀下IS  la -.-
第三:你自己係帖入邊又話係呀煒屈你mh  但係你又話佢又屈你mh 所以唔該樓主你清楚d講野la..

個rp都睇唔到

樓主又潛水...

20 12
發新話題