發新話題

用vlan入吾到Game+見吾到場

[Close]

用vlan入吾到Game+見吾到場

我按啟動遊戲...就彈以上畫面
我係steam到開就無場,當然vlan開吾到...更加吾知有冇場

我一用Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead.exe 呢個檔就會彈#1 果張圖
但用返係FAQdown落黎果個 L4D exe 就係舊版...

張圖load唔到.你將佢轉做jpg然後附件會好d
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 ♥豹子道‵ 於 2009-10-5 20:56 發表

我係steam到開就無場,當然vlan開吾到...更加吾知有冇場
你係正版玩家??

引用:
原帖由 ♥豹子道‵ 於 5-10-2009 08:56 PM 發表

load左5分鐘終於load到你張圖..好慢啊= =
如果係破解版玩家既話嚮steam度開game係一定見唔到任何場
試下2樣都唔好經
直接嚮桌面logo開game
正版就嘗試下steam好友設為離線
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

其實唔洗用vlan個啟動遊戲入game
要用就set返岩個路徑

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-5 21:06 發表

你係正版玩家??
我fd教我整左破解版

推,,,,,,,,,-3-搞吾店

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-5 21:11 發表

load左5分鐘終於load到你張圖..好慢啊= =
我哩到load得好快0.0
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 xtream 於 6-10-2009 07:08 PM 發表

我哩到load得好快0.0
我次次LOAD PNG檔都好似死左圖咁大概3分鐘先至開始LOAD= =
Gaming Live

引用:
原帖由 ♥豹子道‵ 於 2009-10-6 19:01 發表
推,,,,,,,,,-3-搞吾店
點搞唔掂 ? =.= 你都係見唔到有場 ? 入唔到GAME ?

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-6 22:04 發表

點搞唔掂 ? =.= 你都係見唔到有場 ? 入唔到GAME ?
我一用Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead.exe 呢個檔就會彈#1 果張圖

但用返係FAQdown落黎果個 L4D exe 就係舊版...

引用:
原帖由 ♥豹子道‵ 於 2009-10-6 22:23 發表

...
咁好明顯係未更新啦 =.=

按此

用新手包更新一次就ok

更新完桌面會多左個l4d捷徑, 用果個入game

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-10-6 22:30 發表

咁好明顯係未更新啦 =.=

按此

用新手包更新一次就ok

更新完桌面會多左個l4d捷徑, 用果個入game
,,,更新左之後,,雙點桌面圖示,,就如#1的圖一樣,,彈出錯誤信息

引用:
原帖由 ♥豹子道‵ 於 2009-10-7 17:04 發表

,,,更新左之後,,雙點桌面圖示,,就如#1的圖一樣,,彈出錯誤信息
你個問題似係你個主程式有問題多d...

你個主程式是否用本論壇置頂post的主程式呢?

遊戲檔案問題~重下L4D~~~~~
MyNameIs

發新話題