22 12
發新話題

點解好似咁多問題

[Close]

點解好似咁多問題

點解玩唔到幫下我.......... 教我.已下l4d,steam.vlan.但係入game彈野
有冇全教學,我應該係最舊版l4d

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

FAQ有教
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=136658&extra=page%3D1
舊版就應該去更新

睇唔明先問..依家衰咩..??

係咪版本問題呀? ? ? ? steam又駛唔駛更新咩..幫幫我啦

理都無人理..心涼啦..............

引用:
原帖由 john725467 於 2009-10-5 20:11 發表
睇唔明先問..依家衰咩..??
-,- 我覺得個教學已經好易明架啦喎 =.=

你所謂最舊版既L4D已經好有問題, 置頂果個安裝教學下面已經有更新下載帖
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=156338&extra=page%3D1

既然你話係最舊, 麻煩你下載新手包 而家咁白仲明唔明 ?

仲有, 咪以為唔話你可以喪連帖, 你有心既就睇左版規先好發帖

呢度無人奉旨幫你, 你要人幫你麻煩留意番你個態度

請問又咩事呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 john725467 於 2009-10-5 20:30 發表
請問又咩事呀
你個L4D裝左係邊個folder ? =.=

C:/定D:/ ? 係路徑度揀番o岩既file name

再有問題我要遲d先覆你 =.= 因為而家唔係home

我會再答的, 請你稍侯唔好再講咩心涼既說話, ok?

你個路徑唔岩囉....
裝返係你個l4d folder度

其實我相信樓主都識中文字 個error寫明路徑不正確,你都仲問 其實你太依賴版主啦,我相信你可以理解到個error up 乜

你發貼都要俾時間人地回應囉..我覺得唔係每個版主都長時間係度=..=你前面個3個貼每個只係隔左3分鐘度咋喎..
如果我地其他人識點整都會回你,當然信唔信由你...

唔係裝係steam入面咩?......

求各位大哥伸出援手

點解開game佢話我steam唔郁.. You must start must to run..?

依家又變左No permission to start..

22 12
發新話題