發新話題

黑畫面!

[Close]
引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 06:50 PM 發表
見到係smx重唔係插件咩  咁咩插件黎架- -?
更正選圖同你個血包問題

咁正...    我發現左我咩問題  我諗我果個問題用你呢個都唔會解決到  因係我指令上重複左多次  但我都會下載

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 06:59 PM 發表
咁正...    我發現左我咩問題  我諗我果個問題用你呢個都唔會解決到  因係我指令上重複左多次  但我都會下載
你一定要更正選圖問題..

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-5 19:07 發表

你一定要更正選圖問題..
我重有野想  你果個插件包入邊唔係有all4d既咩?   唔係好覺  唔知係咪果個es?   可以幫我整埋all4d落去個admin表單到!!

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 09:33 PM 發表

我重有野想  你果個插件包入邊唔係有all4d既咩?   唔係好覺  唔知係咪果個es?   可以幫我整埋all4d落去個admin表單到!!
我想同你講聲我D野完全係基本野你所講既A4D以我所知更新完炒晒粉所以我供給基本野..你要所胃改版Sorry自己揾揾

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=156978&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-5 22:13 發表

我想同你講聲我D野完全係基本野你所講既A4D以我所知更新完炒晒粉所以我供給基本野..你要所胃改版Sorry自己揾揾

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=156978&extra=page%3D3 ...
唔洗sorry既因我好似見到..  All4Dead v1.4.4
= 中文基本"改版"管理員選項

但我又係入邊唔見all4d既- -

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 10:46 PM 發表

唔洗sorry既因我好似見到..  All4Dead v1.4.4
= 中文基本"改版"管理員選項

但我又係入邊唔見all4d既- -
整好左admin?有admin menu嗎?

在左面admin menu有第四項嗎?

可以生產槍呀Spawn Tank嗎?

有咪係架啦..睇下你個Plugins File . all4dead.smx <==

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-5 23:45 發表

整好左admin?有admin menu嗎?

在左面admin menu有第四項嗎?

可以生產槍呀Spawn Tank嗎?

有咪係架啦..睇下你個Plugins File . all4dead.smx  
有第4項  我之前都有用過all4d  不過重裝完l4d之後冇哂 裝左你果個插件包  e+第4項係es指令= =

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 11:47 PM 發表

有第4項  我之前都有用過all4d  不過重裝完l4d之後冇哂 裝左你果個插件包  e+第4項係es指令= =
你要唔要英文呀我Send比你呀?

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-6 00:39 發表

你要唔要英文呀我Send比你呀?
e+係頂置果個all4d用唔用得?  唔用得既話你send個英文版比我頂住先  但你果個es指令重會唔會係到?   你果個es指令都算幾好用

我都有時有呢個問題wo  點搞好呀?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

發新話題