47 1234
發新話題

黑畫面!

[Close]

黑畫面!

黑畫面問題..我個黑畫面係load入場果陣黑畫面  一黑就黑成分鐘  但最後都入到場既   未更新之前都冇呢d咁既事發生過   我部機已經試過果個can you ran it個網架啦  全部pass  連recommended都全pass   我當佢係讀取果陣卡住  但我係入個個場都係咁  都會黑畫面   遊戲版本又係最新版本架   究竟發生咩問題 ?

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 03:36 PM 發表
用血包補唔到血    補緊果陣冇左load果條野出黎   補完冇反應 企左係到- -
你就咁講應該冇人知乜架喎相信

起碼你整過D乜呀!有冇安裝插件等等...

都清楚講多少少呀..正常係唔會架喎

我諗我知點解咁啦- -   我係server.cfg到搞左d野

//醫療包使用的時間
sm_cvar first_aid_kit_use_duration 0

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 04:00 PM 發表
我諗我知點解咁啦- -   我係server.cfg到搞左d野

//醫療包使用的時間
sm_cvar first_aid_kit_use_duration 0
1. 咁都得

2. 個POST有得你睇 L4DGore v2.2 = 爆血

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-5 17:05 發表

1. 咁都得

2. 個POST有得你睇 L4DGore v2.2 = 爆血
冇計啦  我強化左好多野  又多特感  boomer都成500血  一出出幾隻特感  比人sm既感覺好爽

不過e+重係食唔到血包  唔知搞咩   見到自己係到包緊  但見唔到中間load果條野  包完如果自己唔放開個制 就會一路企左係到=.=

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 05:14 PM 發表

冇計啦  我強化左好多野  又多特感  boomer都成500血  一出出幾隻特感  比人sm既感覺好爽
恭喜恭喜......恭喜你咁爽  

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-5 17:30 發表

恭喜恭喜......恭喜你咁爽  
幫手解答埋點解食唔到血包- -

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 05:32 PM 發表

//醫療包使用的時間

幫手解答埋點解食唔到血包- -
你有冇睇下本身有幾快呢?

SET 1 或 2 都好快喎!! 0 咪快到你睇唔到囉  

先係SRCDS Console 打 sm_cvar first_aid_kit_use_duration

睇行幾多先喇!! 如果 1 好快架啦

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-5 17:44 發表

你有冇睇下本身有幾快呢?

SET 1 或 2 都好快喎!! 0 咪快到你睇唔到囉  

先係SRCDS Console 打 sm_cvar first_aid_kit_use_duration

睇行幾多先喇!! 如果 1 好快架啦 ...
但係食唔到  見佢包完自己都唔+血先甘呀ma

打完之後...   

[SM] Cvar "first_aid_kit_use_duration"值: "1077936128".

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 05:48 PM 發表

但係食唔到  見佢包完自己都唔+血先甘呀ma

打完之後...   

[SM] Cvar "first_aid_kit_use_duration"值: "1077936128".
嘩     咁你做過或用緊D乜插件等等..可能撞野!!

restart 都係咁 ?

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-5 17:53 發表

嘩     咁你做過或用緊D乜插件等等..可能撞野!!

restart 都係咁 ?
restart好多次啦- -   應該冇咩可能撞  因我岩岩幾個鐘前先重裝完l4d  steam  同你果個插件包- -

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 05:56 PM 發表

restart好多次啦- -   應該冇咩可能撞  因我岩岩幾個鐘前先重裝完l4d  steam  同你果個插件包- -
ok you try 510更正 Pack 有 Post 可能係試試
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-5 18:04 發表

ok you try 510更正 Pack 有 Post 可能係試試
呢個係咩黎架- -?

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 06:35 PM 發表

呢個係咩黎架- -?
這小更正一個必要插件

解壓後請放進

addons/sourcmod/plugins <==放進內

見到係smx重唔係插件咩  咁咩插件黎架- -?

47 1234
發新話題