30 12
發新話題

有關「研發人員說明」同「速成課程」的.......

[Close]

有關「研發人員說明」同「速成課程」的.......

「研發人員說明」提到,「毫不留情」的直升機司機是已被感染的,不過後來刪掉該對白

那「速成課程」開頭那墜毀的直升機,是不是那Poor Guy的?

可能比tank 掟石掟左落黎XDD

引用:
原帖由 yoyoyosteve 於 2009-10-4 18:36 發表
可能比tank 掟石掟左落黎XDD
XD比確有可能

就係佢,其實本身果架直升機黎接佢地既途中個機師俾機上一個感染者抓傷
之後連佢都被感染,跟住佢係無線電道話有少少意外,會遲d黎,四個人上機之後佢就開始發作,跟住四人組想同佢包紮,但係個機師拒絕左,之後就搞到墜機
今次個新關卡係連接番兩個戰役(醫院同死亡喪鐘)
其實本身四個戰役都係相連,但係之後d人覺得佢地玩左成五關都未走得,所以製作人員就斷開左佢地(以上既野都係聽番黎 ,可信性請自己評估)

引用:
原帖由 WIWTF 於 2009-10-4 19:26 發表
就係佢,其實本身果架直升機黎接佢地既途中個機師俾機上一個感染者抓傷
之後連佢都被感染,跟住佢係無線電道話有少少意外,會遲d黎,四個人上機之後佢就開始發作,跟住四人組想同佢包紮,但係個機師拒絕左,之後就搞到墜機
...
o,ic.............
我會信

引用:
原帖由 WIWTF 於 2009-10-4 19:26 發表
...
去sound folder戈度揾揾,有d野係關於哩段情節既,好正.
已轉行玩steam版

可唔可以講多D關於隻GAME個故事?
D關卡都有關連?

真係好想知 ...
唔知第時又會出咩關lol

自己去睇番教學都得既呢d~再唔係勇d去官方問~
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-5 18:44 發表
自己去睇番教學都得既呢d~再唔係勇d去官方問~
qazaqaz123 哥!身為你條o靚,我睇你頭!

係~你留意下"速成課程"開頭果陣4個主角ge對話~

回復 10# 的帖子

可惜我唔想比我個頭你睇
我幾時收左靚=,=???
我呢d良好市民+學生係唔會做呢d野嫁
MyNameIs

真係好想知死亡喪鐘同死亡機場有咩關係,點解搭搭下船去左溫室a_a

....前因...D人個個開12人..16人.....直昇機唔系客機..點載咁多人....人地怕出事.....唔比咁多人上機.....點知個個人系咁上機....佢就推咁D人出機(玩完會見到有些人留下)..諗住可以小D人...輕D...鬼知個果D死女包...之前系公寓見到好多零食...反正可能會死...就食到重一重...結果....架直昇機得返5個人到仲要超重.....就是咁...速成課程(死女包減肥速成尊貴特平課程)正式開始

引用:
原帖由 不是大汗 於 2009-10-5 23:23 發表
....前因...D人個個開12人..16人.....直昇機唔系客機..點載咁多人....人地怕出事.....唔比咁多人上機.....點知個個人系咁上機....佢就推咁D人出機(玩完會見到有些人留下)..諗住可以小D人...輕D...鬼知個果D死女包... ...
what that gag?

30 12
發新話題