19 12
發新話題

UnDeadPatch333.exe check到有毒...

[Close]

UnDeadPatch333.exe check到有毒...

Virus or unwanted program 'TR/Dropper.Gen2 [trojan]'
detected in file 'F:\Steam\UnDeadPatch333.exe.
Down果個Cracked.rar都有毒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

跟你一樣我查到

跟你一樣我查到跟你一樣我查到跟你一樣我查到跟你一樣我查到

跟你一樣我查到跟你一樣我查到

但係你del左就玩唔到l4dead啦!!!!!!!!!!!!!!!1

咁你想中毒定玩先,我就唔介意la,大把game可以玩
仲有你係到緊呃post

呃post
囉無奈.我使呃post
??

逢係破解檔防毒都會話有毒嫁= =
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

但係之前玩都check唔到有毒,係岩岩中秋完先有

引用:
原帖由 sheungka 於 4-10-2009 04:13 PM 發表
唔洗理佢其實..
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

救命呀...好驚呀...木馬呀= ="
早就知架啦,防毒成日誤報crack有毒架啦,大驚小怪

引用:
原帖由 sheungka 於 2009-10-4 16:13 發表
防毒中秋時update左個database,誤報crack有毒,甘咪中秋完先有lo...= ="

回復 1# 的帖子

我NOD32都無,你個垃圾防毒有,bullshit
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我想講nod32都唔好得去邊....
係用就用卡巴司機啦.
已轉行玩steam版

咁驚一係唔好玩
一係買正版
e個咁既誤報都驚
有得你玩咪算囉

引用:
原帖由 xtream 於 2009-10-4 18:06 發表
我想講nod32都唔好得去邊....
係用就用卡巴司機啦.
有成龍,動ae...

引用:
原帖由 kinsang_lee 於 2009-10-4 18:43 發表

有成龍,動ae...
哈哈,我之前睇過個廣告,卡巴揾成蟲拍,有少少白痴...
動L~
已轉行玩steam版

19 12
發新話題