發新話題

left4dead2 係咪一定要買

[Close]
我bt架 我部電腦有防爆炸

nosteam版咪冇事囉,加上我覺得官方唔會咁賤,呢d手段犯法嫁!雖然我地都...................
另外一定唔會爆炸,cpu100%冇咩事嫁,而家d電腦唔會咁流,打機個時都成日過80%冇事既,而且cpu過左保溫度會自動熄機,等兩分鐘又玩得

乜呢度變左老作討論區咩.........
Stupid Mankind。

媽咪呀......
我部機成部爆左呀
好在冇火祝
如果唔係死定
p.s.我用bt之後先係咁

引用:
原帖由 K.C 於 2009-10-4 16:49 發表
乜呢度變左老作討論區咩.........
你作唔作埋一份?XD
已轉行玩steam版

講真呀~
就係5月12日果時
我念住dl cs1.6
點知無啦啦彈左個野出來
佢話我中左V社木馬
佢叫我快d del左個cs1.6去
如果唔係就會係1小時之後爆炸
我緊係快d del左個cs1.6去啦
del左之後我四川個fd打來
佢話岩岩dl左我比佢果一個cs1.6 dl點
之後好似我咁
但係佢冇立即del左個cs1.6去
一個鐘之後佢個電腦大爆炸
搞到512四川大地震

有無咁誇張,爆炸啵老世-3-,家陣D電腦有咁化學架咩

引用:
原帖由 wongkai2007 於 2009-10-4 18:53 發表
有無咁誇張,爆炸啵老世-3-,家陣D電腦有咁化學架咩
有....我fd炸到變左

引用:
原帖由 bennyschool 於 2009-10-4 11:56 發表

係囉
今次佢做到好絕
佢整到如果download的話,電腦會係2分鐘後爆炸
所以只好買啦,我唔想無電腦用呀~~~~~
爆炸咁勁.......

我仲慘啦,我個FD部機係咁出煙,爆完又爆,仲漏油TIM呀,我個FD唔小心擺左支火機落去就BOMB一聲,成棟樓無左啦....

引用:
原帖由 wongkai2007 於 2009-10-4 19:00 發表
我仲慘啦,我個FD部機係咁出煙,爆完又爆,仲漏油TIM呀,我個FD唔小心擺左支火機落去就BOMB一聲,成棟樓無左啦....
你勁個我咩?我4川大地震

所以話你地真係容易信人 =.=

爆炸都好信既 =.=  dl破解咁易爆炸每日咪死好多人

呢度變左水區 個個走入黎呃水吹

仲有樓主個問題好有問題 =.= 咩叫係咪一定要買者

買唔買視乎你經濟狀況加上你對隻game既熱愛程度

我可唔可能問你L4D2係咪一定要Download ? 奇怪的問題.............囧

挑,我個fd尋日仲係白人,部機一炸佢就變左黑鬼喇

引用:
原帖由 nicho459918 於 2009-10-5 00:15 發表
挑,我個fd尋日仲係白人,部機一炸佢就變左黑鬼喇
仲黎 唔好啦掛

幾時做左吹水區
咩我唔知既

發新話題