52 1234
發新話題

left4dead2 係咪一定要買

[Close]

left4dead2 係咪一定要買

left4dead2 係咪一定要買先有得玩?有冇得down=]?

冇呀冇得dl呀,要買嫁~~~~~~~~~~~~
MyNameIs

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-4 11:12 發表
冇呀冇得dl呀,要買嫁~~~~~~~~~~~~
係囉
今次佢做到好絕
佢整到如果download的話,電腦會係2分鐘後爆炸
所以只好買啦,我唔想無電腦用呀~~~~~

咁大獲,爆炸

引用:
原帖由 xDsTaTe 於 2009-10-4 12:04 發表
咁大獲,爆炸
同部電腦買左保險未??e+好買啦~

回復 4# 的帖子

係...v記官方表示,
如果有老番,就會定個svchost.exe木馬去個條友到
搞到佢個cpu成日100%,你知嫁啦
100%全負載,好2出事嫁!
我有個fd試個定去人地到= =搞到佢部機出煙...唔係講笑
我都中過=.=好在個隻冇咁強...解左...
MyNameIs

svchost.exe 我有既點算

cpu果到寫住00 有冇問題?

回復 7# 的帖子

=.=木馬最叻係咩?
扮重要既野嘛....
佢同正常svchost.exe個名冇分別~
你係成日100%(岩岩打完機個d唔計呀=.=)
先要小心~
MyNameIs

回復 8# 的帖子

咁又唔見佢成日100%
平均30幾%...一時時先去好高

下...你地講緊笑定係咩-.-
定木馬....成間公司比人告啦sosad=/=

你們看著vLan出不出吧@@

回復 10# 的帖子

有證據話係間公司先/口\
不過呢d一睇都知係講笑啦/口\
MyNameIs

引用:
原帖由 風神小子 於 2009-10-4 12:55 發表
下...你地講緊笑定係咩-.-
定木馬....成間公司比人告啦sosad=/=
你唔好傻啦
你dl老番你自己中木馬就低死啦
dl老番你告佢唔入~
佢告返你差唔多啦

道高一呎、魔高一丈..
有人要玩要整既話你都阻唔到佢..
就睇到時有咩事發生

引用:
原帖由 55331200 於 2009-10-4 13:51 發表

你唔好傻啦
你dl老番你自己中木馬就低死啦
dl老番你告佢唔入~
佢告返你差唔多啦
所以等vLan就岩,一定唔會有木馬...
已轉行玩steam版

52 1234
發新話題