發新話題

原來vlan唔俾人投訴

[Close]

原來vlan唔俾人投訴

咁同縱容嗰啲亂咁踢人嘅人有乜分別,如果話我唔識玩,大可以出聲呀,我走囉,完全冇任何警告之下踢人,你班友痴線架?

vlan可以ban我,我唔介意,玩到咁受氣,我都唔會再上vlan玩

引用:
原帖由 kayan1201314 於 2009-10-3 12:39 發表
其實場主踢人系大哂
你都吹佢吾脹
個個場主都係咁,唔駛玩啦

嚴重要求vlan要各場主在踢人前先發出警告,因乜事俾人踢,被踢者有權知道

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2009-10-3 12:56 發表
人地開朋友房你亂入去俾人踢你吹佢唔漲
咁點解唔set p/w呢?就算係朋友場,禮貌上都應該講句 : 呢個係朋友場,其他人請離開,唔離開就kick

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-3 13:13 發表
咁你咁勁洛,講個方法比人知點要求各場主在踢人前先發出警告lo~
講就無敵lo~但係假手於人lo
方法係冇,但可以定呢條規則,唔遵守呢條規則,俾人投訴N次就會被BAN<-------VLAN一定做到啦

引用:
原帖由 22029205 於 2009-10-3 15:03 發表
關vlan咩事
所有場主都係玩家黎架啦 : o)
只係想VLAN限制一下玩家嘅行為,你尊重我時,我尊重你,大家玩得開心

引用:
原帖由 22029205 於 2009-10-3 15:04 發表
就算唔係場主踢
玩家一樣可以投票亂踢人架
係咁架啦
你洗乜咁勞氣
如果係玩家亂咁踢,同樣可以投訴,罰則同場主亂咁踢人一樣

引用:
原帖由 22029205 於 2009-10-3 15:07 發表

問題係
就算vlan接受投訴
投訴都要証據架
vlan一定要你比証據
但響邊度搵倒証據?
你就咁cap張比人踢完果個畫面都証明唔倒場主亂踢人
所以算把啦 ...
VLAN個SERVER應該有RECORD喎,係咪亂咁踢人,應該CHECK到,如果冇RECORD,啲人開CHEAT咪捉佢唔到?

引用:
原帖由 22029205 於 2009-10-3 15:13 發表
vlan好似唔會捉cheat -.-
咁我可以懷疑而家十幾LV嗰啲係CHEAT番黎-.-

引用:
原帖由 makhobun1 於 2009-10-3 15:17 發表
講咁耐,你咁勁既話可以自己同版主一齊研究,不過同你講,vlan只不過係一個用黎比人連線既程式,d玩家有冇品vlan管唔到,你想像一下咁多人連線,版主管得邊個??唔通版主就奉旨要幫你??你覺得人地冇品,大可以唔玩佢個場,更 ...
VLAN SERVER已經唔係多,啲場主仲要係咁,其實損失嘅係邊個,係VLAN所有嘅玩家,一個場主係咁,其他場主又跟住係咁,想像唔到結果係點,L4D2買正版算,盡量少玩香港SER

引用:
原帖由 makhobun1 於 2009-10-3 15:40 發表
其實好簡單:你吹佢唔漲
vlan冇可能管理咁多人流既品格,版主要管理住ipve個網都要唔少時間,仲要佢地管理住d人有冇品既問題,唔通佢地真係神人??
如果定左規則,又會有幾多人跟??版主又ban得幾多個冇品人??你唔鍾意某d場 ...
咁我都可以喺VLAN開個場,玩到咁上下,然後亂咁踢人啦?VLAN真係唔會干涉?咁就好啦,咁我可以大報復

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2009-10-3 15:49 發表
這種投訴,還是算了吧!真麻煩~~~~~~~~~
對場主黎講,呢個投訴係麻煩~~~~~~~~~

引用:
原帖由 chrischoi399 於 2009-10-3 16:27 發表
汝家池塘多膠魚=.....="
希望你到時唔好亂入我個ser啦,唔係到時你俾我kick咗,冇得怨; )

發新話題