33 123
發新話題

原來vlan唔俾人投訴

[Close]

原來vlan唔俾人投訴

咁同縱容嗰啲亂咁踢人嘅人有乜分別,如果話我唔識玩,大可以出聲呀,我走囉,完全冇任何警告之下踢人,你班友痴線架?

vlan可以ban我,我唔介意,玩到咁受氣,我都唔會再上vlan玩

其實場主踢人系大哂
你都吹佢吾脹

引用:
原帖由 kayan1201314 於 2009-10-3 12:39 發表
其實場主踢人系大哂
你都吹佢吾脹
個個場主都係咁,唔駛玩啦

嚴重要求vlan要各場主在踢人前先發出警告,因乜事俾人踢,被踢者有權知道

人地開朋友房你亂入去俾人踢你吹佢唔漲

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2009-10-3 12:56 發表
人地開朋友房你亂入去俾人踢你吹佢唔漲
咁點解唔set p/w呢?就算係朋友場,禮貌上都應該講句 : 呢個係朋友場,其他人請離開,唔離開就kick

仲以為你要投訴vLan d版主tim- -原來你講緊vLan d玩家= ="
所以呢,有時自己開場仲好過入街場玩...
已轉行玩steam版

咁你咁勁洛,講個方法比人知點要求各場主在踢人前先發出警告lo~
講就無敵lo~但係假手於人lo
MyNameIs

樓主你可以慳番淡氣暖肚
不嬲個 d 所謂的場主都係咁
小朋友到無人有
尤其是個幾個專玩跑 online 的 server
佢地 d 行為真係算x掃把啦
所以我係唔會認真玩呢 d 所謂 server

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-3 13:13 發表
咁你咁勁洛,講個方法比人知點要求各場主在踢人前先發出警告lo~
講就無敵lo~但係假手於人lo
方法係冇,但可以定呢條規則,唔遵守呢條規則,俾人投訴N次就會被BAN<-------VLAN一定做到啦

關vlan咩事
所有場主都係玩家黎架啦 : o)

就算唔係場主踢
玩家一樣可以投票亂踢人架
係咁架啦
你洗乜咁勞氣

引用:
原帖由 22029205 於 2009-10-3 15:03 發表
關vlan咩事
所有場主都係玩家黎架啦 : o)
只係想VLAN限制一下玩家嘅行為,你尊重我時,我尊重你,大家玩得開心

引用:
原帖由 22029205 於 2009-10-3 15:04 發表
就算唔係場主踢
玩家一樣可以投票亂踢人架
係咁架啦
你洗乜咁勞氣
如果係玩家亂咁踢,同樣可以投訴,罰則同場主亂咁踢人一樣

引用:
原帖由 winterhk 於 2009-10-3 15:04 發表

只係想VLAN限制一下玩家嘅行為,你尊重我時,我尊重你,大家玩得開心
問題係
就算vlan接受投訴
投訴都要証據架
vlan一定要你比証據
但響邊度搵倒証據?
你就咁cap張比人踢完果個畫面都証明唔倒場主亂踢人
所以算把啦

33 123
發新話題