28 12
發新話題

解決插件問題 - SourceMod - revision 2819- 下載 4/10

[Close]

解決插件問題 - SourceMod - revision 2819- 下載 4/10

development branch

Windows

SourceMod 1.3 hg revision 2819 已改中文版 [[ 插件主程式 ]]

已放入更新 metasource 1.7.2 -650 版

官方 Snapshots 用任何一版都可..冇乜問題

Snapshots 用作不停改 bug

解決在 Update Crash Course 後所有插件問題 UpDate 4/10

先做好備份為安全 - 最好先删除舊有的 SourceMod -

而原本SourceMod 的插件會更新叧外的插件沒有關係

所以先做好[管理員]和[插件]備份為安全

自己留起或重寫管理員CFG

更改: 所有插件內 On client connect  炒 SER 和

己加入 Crash Course 地圖和管理員可在內轉這圖亦可投票轉這圖

PS 大多數插件已可正常用-破解多人插件正常-l4dtoolz

我不會答問題----管理員事項請睇數上至頂

2819 : 4/10 16:50

下載

http://www.u-file.net/f-vsx1110

========================================================

解決在 Update Crash Course 速成課程 更新後只睇到8人或4人問題

Link Click 入

最重要果個...破解多人插件用唔到...

DownTown戈個多人破解用左之後我個場變左對抗,轉唔返專家

變左對抗,轉唔返專家

me too help please

可唔可以幫幫手?,仲有3980版好易斷ser,第一章都未玩完就斷ser,可唔可以更新下

用 DownTown 破解多人插件 Srcds 顯示..係 L4D - versus 但 Lobby 係 Coop 入到8個人[ 暫時 ]

sv_visiblemaxplayers 18

l4d_maxplayers 8

sm_cvar mp_gamemode coop

只是暫用

你地 Update SM 1.3 dev hg 2818 啦 Hand Ser

官方出這主程式咪係為左這個Crash Course Update 囉

如果唔係我出 Pos t做乜

有排 Update 呀D插件...大獲

都係得8人,so sad /.\

打左sm_cvar mp_gamemode coop就變返專家,我入過自己場都係對抗

引用:
原帖由 囧之小子 於 2-10-2009 10:30 PM 發表
打左sm_cvar mp_gamemode coop專家,<===  我入過自己場都係對抗
sm_cvar z_difficulty impossible  <====專家

你自已SET server.cfg 呀?

唔得用 l4dtoolz 囉

又可以係入 Game  後按 F4 揾自已 Server 做到 16/16 既

仲有,裝左你戈個SourceMod 1.3 hg revision 2818 之後仲有hand ser,我已經係server.cfg打左
//設置最大可進入伺服器既人數
sm_cvar sv_visiblemaxplayers 18
//設置可進入伺服器既人數
sm_cvar l4d_maxplayers 18
//模式
sm_cvar mp_gamemode coop

引用:
原帖由 囧之小子 於 2009-10-2 22:40 發表
仲有,裝左你戈個SourceMod 1.3 hg revision 2818 之後仲有hand ser,我已經係server.cfg打左
sm_cvar sv_visiblemaxplayers 18
// ...
依家個破解人數插件要按右鍵steam 伺服器入面先入到

用game入面右下角係睇吾到你有十幾個位@@"

hand ser問題系另一個post答左你

引用:
原帖由 囧之小子 於 2-10-2009 10:40 PM 發表
// ...
相信係你D插件令你咁....試下攞開你D好勁插件試先講

我估都係壹兩個令佢炒姐....自已試下喇

人永遠先話人唔得先..有冇睇下自已呢!?[[平心地說]]

依個係官方出這主程為左這個Crash Course Update

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-2 22:48 發表

相信係你D插件令你咁....試下攞開你D好勁插件試先講

我估都係壹兩個令佢炒姐....自已試下喇

人永遠先話人唔得先..有冇睇下自已呢!?[[平心地說]]

依個係官方出這主程為左這個Crash Course Update ...
thank you for your sourcemod,after update no crashing anymore

也把源碼作備份..ha
不見了源碼會很慘=]

唔知搞咩囉..裝完之後用唔到- -

28 12
發新話題