發新話題

dymo神你幾時出山呀T_T

[Close]

dymo神你幾時出山呀T_T

[惡搞]先讀禱文:我們在街外的dymo。願人都尊你的名為momo,願你的server降臨,願你的server行得順,如同1000mb光纖。我們日用的點數,今日賜給我們。賜我們藥包,如同我們成日 幫人包。不叫我們遇見income,救我們脫離tank witch。因為難度、點數、喪屍數,全是你set的,直到永遠。阿們。[/惡搞]

今次valve個update 搞到立立亂 david開得8人ser
但係bot就好多 等緊你返黎主持大局
我地無人識搞你d code~_~"

等我搵下DYMO KO下佢先
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 fatchicken22 於 2009-10-1 01:28 發表
[惡搞]先讀禱文:我們在街外的dymo。願人都尊你的名為momo,願你的server降臨,願你的server行得順,如同1000mb光纖。我們日用的點數,今日賜給我們。賜我們藥包,如同我們成日 幫人包。不叫我們遇見income,救我們脫離tank witch ...
dymo 工作忙呀 所以少on
I'm MC

我地知佢好忙 所以呢幾日都無搵佢 但今次真係大大獲~_~

引用:
原帖由 fatchicken22 於 2009-10-1 01:30 發表
我地知佢好忙 所以呢幾日都無搵佢 但今次真係大大獲~_~
係你想搵佢都搵唔到
I'm MC

極度深潛 水入面換氧氣樽個隻

引用:
原帖由 fatchicken22 於 2009-10-1 01:32 發表
極度深潛 水入面換氧氣樽個隻
係用到冇晒 都仲潛果隻 係水入面長住果隻
I'm MC

ok you win

引用:
原帖由 fatchicken22 於 2009-10-1 01:37 發表
ok you win
thx 我都準備左 好多氧氣筒 落水底睇下搵唔搵到佢
I'm MC

4百蚊一枝 好平la

引用:
原帖由 fatchicken22 於 2009-10-1 01:40 發表
4百蚊一枝 好平la
呃夠post了 我都收山訓先 聽日先搞l4d
I'm MC

發新話題