發新話題

又話12點前出3979

[Close]
要2點前呀,都係訓左先
聽日先更新玩

回復 12# 的帖子

大佬-.-搵人盡快搞掂佢啦好冇?我等到斷頸

引用:
原帖由 jueho 於 2009-9-30 23:59 發表
夠鐘la!!!!!!!!!!!!!!!!!
你冷靜D先

有既話我地梗係第一時間UPLOAD比你地啦, 唔好咁心急

type more 1 become 12:00am?    1+2:00am

一陣2點又話4點............

回復 20# 的帖子

跟住又6點
雙倍上呀
vlan d人真係勁

不如咁啦...你地整個更新啦...
一味嘈要快..我仲急過你啦.

一毫子都無俾過,人地都係幫手搞,係咁催算老幾﹖有本事就自己搞,無本事俾錢人地搞........

不過另一邊又係唔可以幫,話幾時OK,就要幾時俾到人,唔得無料就唔好輕易話幾時可以OK....

回復 23# 的帖子

大佬 甘人地老闆都會出糧比佢地嫁啦 唔洗做咩 e個世界係甘現實 玩1.6 898

引用:
原帖由 hihi1210 於 2009-10-1 00:09 發表
type more 1 become 12:00am?    1+2:00am
稍安須燥

要明白, 整更新檔係需要時間既, 並唔係求其掉個FILE比你地DOWNLOAD就算

若果係咁簡單我相信你都唔駛上黎等個更新檔啦

引用:
原帖由 winsontai2002 於 1-10-2009 12:13 AM 發表
大佬 甘人地老闆都會出糧比佢地嫁啦 唔洗做咩 e個世界係甘現實 玩1.6 898
在這裡.錢是左手給右手的..懂我意思嗎?!
不要太心急.你也不想別人草草交貨吧.
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-1 00:16 發表

在這裡.錢是左手給右手的..懂我意思嗎?!
不要太心急.你也不想別人草草交貨吧.
加油!! 今晚整唔好,聽日先再攪都未遲..辛苦晒你地.

如果vlan 有大老闆..我唔會去整呢d野.

等下啦。人地都要时间噶``````

宜家d小朋友真係.... 唔該...我地係玩緊老翻架....人地唔係義務一定要出俾我地玩...呢點要搞清楚!!
咁唔滿意既話一係就買正版,一係就等l4d2(正版)
唔駛錢有得玩都咁樣話人地,你估人地真係想整出黎玩唔到架?趕住投胎呀!!俾多少少時間人地整係咪會死呀!!
人地咁辛苦冇人工整收出黎俾你地玩仲要咁多聲氣 不知所謂!!

發新話題