23 12
發新話題

[ 疑問 ] 我鍾意左個女仔

[Close]

[ 疑問 ] 我鍾意左個女仔

有冇人可以教我點做  佢真係好正  有冇人教我點追佢呀

問你團長拎追女秘笈

戀愛物語= =

傾計
出街玩
討厭 ~

傾電話
SMS
MSN
約出街
扑野
Enjoy My LiFe

oh no gay rain教路
YUI*FlowerFlower*

手先msn先吧  多d同佢吹水  跟住就手電 一開始唔好打比佢住會嚇親人 sd一排sms先  
跟住就傾電話 夾d時機岩既時間 eg:問下佢d fd今日佢有冇咩事唔開心咁呀  有既即刻打比佢安慰佢  跟住就約出街玩下吧 第一次就約多幾個人 等佢慣左同你出去先  跟住就淨係約佢一個a_a  出得多啦喎 一到夜晚自己汁生啦
[/url]

跪求樂哥追女秘笈
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-9-29 22:47 發表
oh no gay rain教路
基已不
Enjoy My LiFe

罗住旧砖头,走上去话,同学你跌佐野阿。。甘米聊上咯

問題唔夠詳細..
點識嫁?相處怎樣?她喜歡你嗎?
嗯...先了解下人地係點既人
再得到相同"試"好
再唔係送d佢中意既野比佢^^
禮物唔係甘重要~最重要都係心意姐
相處久了我想她會發現你的

引用:
原帖由 [KaT-TuN]kk 於 2009-9-29 18:53 發表
有冇人可以教我點做  佢真係好正  有冇人教我點追佢呀
靚女通常都好多人追,你想追就非加把勁,仲要睇睇自身條件,如果有距離就早D放棄,

揾一D同自己差距不大,興趣相同,咁就容易開始得多,一開始就就向難道挑戰,會死得好慘,

做成陰影就唔好啦....

引用:
原帖由 小御 於 2009-9-29 18:53 發表
問你團長拎追女秘笈
你係咪想講我
你叫佢食屎啦.
毒到甘
又勁樣衰
點溝人   
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-10-19 09:51 發表

靚女通常都好多人追,你想追就非加把勁,仲要睇睇自身條件,如果有距離就早D放棄,

揾一D同自己差距不大,興趣相同,咁就容易開始得多,一開始就就向難道挑戰,會死得好慘,

做成陰影就唔好啦.... ...
所以本人已放棄追女keke~~自明知名@@"

加把勁,,支持你...感覺好像電車男的情節

23 12
發新話題