發新話題

Crash Course DLC (3976)&(3979) 請集中於此帖討論

[Close]
NICE!!!就離出了!!!戈日咁岩係最後一日放假....期待中

對了Eddie你係邊到睇到既?
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-9-23 22:51 發表

係一個消息來源可信既外國網站搵番o黎既

l4dmops度搵架    呢個網d消息好快同好準確
其實l4dmods都係o係 Kotaku到揾既- -"
已轉行玩steam版

其實我唔想連帖嫁- -不過我諗開另一個帖會比較合適.
以下係關於最新既更新包既內容~翻譯by xtream.

In other news, a patch/update was also released for the Xbox users fixing a few problems and also adding 10 new achievements.

A patch went out today for Left 4 Dead that adds improvements to the HUD when you play as a zombie in versus mode. Speculation also is that it lays the foundation for the upcoming Crash Course campaign.
The most notable content addition is a timer in the Zombie HUD that counts down the special attack recharge of the other infecteds you're playing with.

Curiously, the in-game achievements menu now reads "X of 60" unlocked. Before this patch, there were 50 achievements. No names of these achievements or Gamerscore for them are yet available, but it seems the patch has reset the achievement flags in advance of adding new ones. I'm showing "1 of 60" in the game's achievement menu. In the dashboard, it shows me with 16 of 50. So something's up here.

除此之外,一個新的更新包在今天被發放出來,用以解決一些問題及多加10個"成就"(archievements)

此更新包將會改進對抗模式中喪屍的HUD,同時估計是為Crash Course奠下基礎(...?)
最顯而易見的改進就是為HUD加上了一個能夠倒數其他特殊感染者特別攻擊"再次攻擊"(recharge)的計時器.

奇怪地,在更新後成就一頁中的成就由50加至60.那10個新的成就並未有任何名稱或分數(Gamerscore<-XBOX360 only),但似乎這更新包重設(reset)了成就.

HUD啫係戈個可以顯示血量,角色及人名既東西....
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2009-9-26 19:04 發表
真係9月出喎~吹佢唔漲~~~~~~
仲有3日~(4?3?)
番版就要再等Lu...
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2009-9-27 18:16 發表
仲有2日 訓下教就唔見幾粒鐘 時間會好快過  專心玩l4d先喇~~
唉,因為我亂玩系統檔,結果搞到Windows都入唔到,l4d更加唔洗講- -"
好在我Dual Boot先可以有命番離= =
不過都好既,當係消磨時間....洗機樂趣多呀
引用:
原帖由 ronaldandy 於 2009-9-27 18:57 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1335341&ptid=154783][/url]
人兄你年紀輕輕,就有經天緯地之才,定國安邦之智,
古人云,臥龍鳳雛得一而安天下,
而今,天祐我大中華,滄海桑田5000年,
中華神州平地一聲雷,飛沙走石,大舞迷天,朦朧中,
只見頂天立地一金甲天神立於天地間,這人英雄手持 ...
全帖重點=這是百年難得一見的好貼啊!
講完...

已轉行玩steam版

聽日正版玩家應該有得玩了...~
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 囧之小子 於 2009-9-28 22:36 發表
聽26樓講,即係翻版要等多幾日先有更新檔T^T?
應該了,要等人幫我地整呀~所以就要等耐d(我諗...至少一定唔會仲早過正版有- -)
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 yamakatsu 於 2009-9-29 23:40 發表
我正版都好似唔見有新戰役~______~唔係又延期呀...
因為Xbox360先係今日出...PC可能要等聽日.
已轉行玩steam版

其實我都覺得唔洗刪post啫....由得佢係到,遲d就會沉底嫁啦~
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2009-9-30 22:24 發表
xteam知唔知我想講咩??不如你比MSN我   我講比你聽
點會唔明喎- -簡單易明啦.
引用:
原帖由 hihi1210 於 2009-9-30 22:25 發表
why xteam is 新手上路,not is the 版主
That's becuz of a punishment...at that time,all of us was downgraded ,such as版主-..見習版主,and for me見習版主->會員...
Now they are 版主again,and i am waiting if I have a chance to become a 版主 again...
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2009-9-30 22:54 發表
支持xteam代替 夢 我對夢夢既感情在每行第一個字
xteam既行為上好過夢夢  可能夢夢驚比hihi1210搶晒回復
你唔好咁講啦- -其實佢都做得幾好嫁啦(個人覺得),有時有d好奇怪既問題,佢都會嘗試解答,好過我就咁推番d帖上去睇吓有冇人識答- -"
仲有,我唔係xteam=口=係xtream~
引用:
原帖由 johnsons 於 2009-9-30 22:30 發表
速成課程lol ????????????????/
根據Yahoo字典既解釋...Crash Course的確係解"速成課"....
可能係因為佢只包含兩個campaign,所以就叫佢做速成課...

P.S.而家又上番去254KB/sec...好快~

已轉行玩steam版

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-9-30 23:47 發表

'

Xtream 亦都唔洗再覆佢啦, 咁講落去我個帖花晒啦

由而家回歸番正題 ...
又係喎可哈哈
講番正題,好多人好似升級左做3976之後玩唔到...但係我頭先試左,完全冇問題..
唔知係唔係d人裝戈陣過程出錯呢?因為我一更新完就玩到Lu...
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 eKA___A 於 2009-10-1 09:35 發表
3976 同 3979可唔可以連線
之前聽講話可以既.
已轉行玩steam版

發新話題