發新話題

Crash Course DLC (3976)&(3979) 請集中於此帖討論

[Close]
引用:
原帖由 yamakatsu 於 2009-9-29 23:40 發表
我正版都好似唔見有新戰役~______~唔係又延期呀...
因為Xbox360先係今日出...PC可能要等聽日.
已轉行玩steam版

成就未拎囉...對抗..d老番都未更新,點同人玩對抗囧

引用:
原帖由 喇x叭 於 2009-9-30 07:26 發表
成就未拎囉...對抗..d老番都未更新,點同人玩對抗囧
最大問題係用Left 4 Dead Dedicated Server黎開Crash Course好似轉唔到對抗

因為好似無左mp_gamemode呢個指令

我玩先了 (正版)

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-9-30 08:35 發表

最大問題係用Left 4 Dead Dedicated Server黎開Crash Course好似轉唔到對抗

依家有番了
Made the variable "mp_gamemode" available again.

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-9-30 08:35 發表

唔洗,今次轉mode指令係map l4d_garage01_alleys versus
會直接load入對抗crash course

等緊vlan更新檔出

wait long time la~~~

終於整到...老番

VLAN加油!!
等住玩

我要睇啊......
佔字數既第一行
佔字數既第二行

very good 終于出.....

vlan版差幾多先得/.\
            .

-_-岩岩個非官方版既更新仲乜關左佢
work啵

回復 44# 的帖子

Nightmare夢 close the 2 posts
reason:以下您所發表的主題被 Nightmare夢 執行 刪除 操作。

發表時間: 2009-9-30 18:28
所在論壇: Left 4 Dead 討論區

操作理由: 非官方更新檔

如果您對本管理操作有異議,請與我取得聯繫。

But in Left 4 Dead 綜合索引及版規
i cant find why my post 違規
if not 違規,my post should not be deleted

發新話題