發新話題

[閒聊] 同女友出街 咩地方最好!!!!!!!!

[Close]
引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-9-21 17:14 發表

你又錯,多人離婚唔代表呢個世界無真愛,父母結合可以係誤會,分手可以係因了解而分手,同有冇真愛一D關係都無,

就算兩人真係相愛,一樣可以分手,性格不合,走埋一齊衹會令對方痛苦,分手反而可以比多D空間大家,

睇住心 ...
可能啦
但係你果句 能夠與自己心愛既人一齊,點會覺得悶... 我點都係唔多認同

引用:
原帖由 小御 於 2009-9-21 17:08 發表

下下都講付出 好似太過物質化咁
付出唔一定係物質,用心既付出,比用金錢物質既付出來得深刻銘記.....

深刻銘記     我追求的就係喱樣
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 小御 於 2009-9-21 17:16 發表

可能啦
但係你果句 能夠與自己心愛既人一齊,點會覺得悶... 我點都係唔多認同
都話都未體會過,所以先領會唔到其中樂趣...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-9-21 17:18 發表

都話都未體會過,所以先領會唔到其中樂趣...
都話左你對得耐
點都會悶
唔係都唔會有人偷食同離婚

引用:
原帖由 小御 於 2009-9-21 17:20 發表

都話左你對得耐
點都會悶
唔係都唔會有人偷食同離婚
離婚原因好多,當時間一長,雙方都有可能改變,咁唔代表唔愛對方,而係人既慾望,

想偷食,找尋刺激,加上損友推波助瀾,....   但離婚唔代表壞事,雙方唔再愛對方,

或衹有一方,後果可以可大可小...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-9-21 17:29 發表

離婚原因好多,當時間一長,雙方都有可能改變,咁唔代表唔愛對方,而係人既慾望,

想偷食,找尋刺激,加上損友推波助瀾,....   但離婚唔代表壞事,雙方唔再愛對方,

或衹有一方,後果可以可大可小... ...
姐係對得多都會悶啦

引用:
原帖由 小御 於 2009-9-21 17:32 發表

姐係對得多都會悶啦
我真係好唔同意用黎藉口,人生路咁長,要幾精彩都係由自己開創,形成悶呢個局面,

照道理都係自己做成,未找真愛已經諗定將來會悶,會分手,咁你不如食齋好過,無謂害人...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-9-21 17:35 發表

我真係好唔同意用悶黎藉口,人生路咁長,要幾精彩都係由自己開創,形成悶呢個局面,

照道理都係自己做成,未找真愛已經諗定將來會悶,會分手,咁你不如食齋好過,無謂害人... ...
唔夠你講 認輸

引用:
原帖由 小御 於 2009-9-21 17:36 發表

唔夠你講 認輸
呢樣嘢邊有輸贏之分,你將來條路點行,真係與我地無關,希望你能從中體會,他日找到真愛,...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-9-21 17:40 發表

呢樣嘢邊有輸贏之分,你將來條路點行,真係與我地無關,希望你能從中體會,他日找到真愛,...
你放過我啦   

我多數叫條女上泥我屋企陪我/上佢屋企都得^3^

推返上去 肥佬對小御講落去=,= 肥佬講野ok岩我聽
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-9-21 23:53 發表
你梗就犧牲左小禦
別跟老子提長大,膩了……

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-9-21 23:53 發表
變態佬>A<.........

發新話題