發新話題

[閒聊] 同女友出街 咩地方最好!!!!!!!!

[Close]
引用:
原帖由 ME]Andy 於 2009-9-21 16:44 發表

夜深既凌晨
好浪漫 對不??

呀 300樓又比劍拎左
浪漫是無分時間地點,衹要兩個人相愛,去到邊都咁浪漫架啦,當然有時要製造吓氣氛,

沙灘漫步,雨中依偎,燭光起舞,呢D當然唔少得,最好要作番首情歌,越肉麻越好,咁呢D時間就....

回復 314# 的帖子

有冇得懶已經唔係一個問題

main point係你已經上左
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-9-21 16:52 發表

浪漫是無分時間地點,衹要兩個人相愛,去到邊都咁浪漫架啦,當然有時要製造吓氣氛,

沙灘漫步,雨中依偎,燭光起舞,呢D當然唔少得,最好要作番首情歌,越肉麻越好,咁呢D時間就.... ...
情歌-.- 你作比我??....

我覺得我sing情歌 佢一定會唔要我-.-

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-9-21 16:52 發表

沙灘漫步,雨中依偎,燭光起舞,呢D當然唔少得,最好要作番首情歌,越肉麻越好,咁呢D時間就.... ...
好多人就係唱情歌嚇走條女
(又唔知自己五音不全 難聽到痺..........

回復 318# 的帖子

咁咪快快手煮熟d飯佢..............
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ★GoodBye_kiT 於 2009-9-21 16:54 發表

情歌-.- 你作比我??....

我覺得我sing情歌 佢一定會唔要我-.-
比D媚藥佢食
咩左佢A_A"

唔好扣我分 囧

引用:
原帖由 小御 於 2009-9-21 16:55 發表

好多人就係唱情歌嚇走條女
(又唔知自己五音不全 難聽到痺..........
唔怪之你無女啦,你估係歌星唱歌嗎??係你用心去作首歌出黎,表明你有幾重視佢,

呢D咪浪漫一種囉....

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-9-21 16:59 發表

唔怪之你無女啦,你估係歌星唱歌嗎??係你用心去作首歌出黎,表明你有幾重視佢,

呢D咪浪漫一種囉....
肥佬串咀

自己文筆唔好仲要作首歌出黎
我驚有反效果

引用:
原帖由 ME]Andy 於 2009-9-21 16:56 發表
咁咪快快手煮熟d飯佢..............
呢D比你得手又如何,好快又會分手,有性無愛衹是男人想玩,並唔係想找真愛....

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-9-21 17:02 發表

呢D比你得手又如何,好快又會分手,有性無愛衹是男人想玩,並唔係想找真愛....
真愛過後 咪又係苦悶 跟住咪又係想玩

引用:
原帖由 小御 於 2009-9-21 17:01 發表

肥佬串咀

自己文筆唔好仲要作首歌出黎
我驚有反效果
你咁諗就錯,其實女仔好重視愛情,好重視對方有幾愛佢,,好重視對方肯為佢付出多少....

揾藉口黎解脫,有用嗎??

引用:
原帖由 小御 於 2009-9-21 17:03 發表

真愛過後 咪又係苦悶 跟住咪又係想玩
因為你未得過,所以你先覺苦悶,能夠與自己心愛既人一齊,點會覺得悶...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-9-21 17:06 發表

因為你未得過,所以你先覺苦悶,能夠與自己心愛既人一齊,點會覺得悶...
你又知我未得過???????
能夠與自己心愛既人一齊,點會覺得悶 呢句野係真得話 唔會有咁多人離婚

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-9-21 17:05 發表

你咁諗就錯,其實女仔好重視愛情,好重視對方有幾愛佢,,好重視對方肯為佢付出多少....

揾藉口黎解脫,有用嗎??
下下都講付出 好似太過物質化咁

引用:
原帖由 小御 於 2009-9-21 17:07 發表

你又知我未得過???????
能夠與自己心愛既人一齊,點會覺得悶 呢句野係真得話 唔會有咁多人離婚
你又錯,多人離婚唔代表呢個世界無真愛,父母結合可以係誤會,分手可以係因了解而分手,同有冇真愛一D關係都無,

就算兩人真係相愛,一樣可以分手,性格不合,走埋一齊衹會令對方痛苦,分手反而可以比多D空間大家,

睇住心愛既人得到幸福都係樂事黎,你可能唔明白,等你大D,體會多咗,或者能領會...

發新話題