發新話題

【vLan】流星蝴蝶劍玩家登錄名冊

[Close]
會員外號:仲夏夜之夢

上線時間:想玩就玩

玩了流劍有多耐:測試版開始,四年幾五年

通訊方法:冇興趣比你地搵我

除流星遊戲:出街

興趣:聽歌(J rock,有人有聽既話,in game搵我,交流下)

會員外號:冰極之子
上線時間:唔定

玩了流劍有多耐:測試版開始

通訊方法:[email protected]

除流星遊戲nline game

興趣:聽歌 籃球

會員外號:傲少
上線時間:可以全日~有時同朋友去打機

玩了流劍有多耐:岩岩玩

通訊方法:
MSN:  [email protected]
QQ://////////////////////

除流星遊戲:war3,onilne game

興趣:上網~打機~出街

會員外號: 閃電.龍

上線時間: 不定

玩了流劍有多耐:新手....

通訊方法:
MSN:  冇呀
QQ: 冇呀

除流星遊戲:AOC!玩既 add我呀!!

興趣:溫習課本,測驗,考試............

會員外號: 風水佬

玩了流劍有多耐:玩大約2年也差不多
通訊方法:
QQ: no

除流星遊戲:冇咩
興趣: 上網,高達,打機

引用:
原帖由 hohoX2 於 2006-6-30 12:55 發表
會員外號: jacky~_~

玩了流劍有多耐:新手....

通訊方法:
MSN:  冇呀
QQ: 冇呀

除流星遊戲:AOC!玩既 add我呀!!

會員外號: Kayoki

上線時間: 因情況而定

玩了流劍有多耐: 不夠 1年

通訊方法:
QQ: 不詳

除流星遊戲: 不詳

興趣: 結他, 畫面, 籃球, 電腦...

會員外號:靜痕風

上線時間:下午~凌晨,時間不定,vlan台灣區hinet

玩了流劍有多耐:兩年斷斷續續,匕首主力

通訊方法:
MSN:同bluegmn
QQ:無

除流星遊戲:甚少

興趣:流劍,ACG系列,棋藝(象棋,連珠,六子棋)

會員外號:魚子醬

上線時間:不一定的~大多數下午吧(我只是說暑假喔!)

玩了流劍有多耐:新來的==”請多多指教~

通訊方法:
MSN:[email protected]    (多數上msn的,其他都極少時間上線!)
QQ:申請不到喔!

除流星遊戲:Heat Project喔~正因為只有一隻遊戲才想轉玩流星喔!

興趣:嗯!打遊戲機吧==”PS2呀~電腦呀~也喜歡打排球呢~(我是男的...不要說我人妖喔!)

會員外號: Yu

Game名: siu魚*

上線時間: 不限

玩了流劍有多耐: 玩了2-3年

通訊方法:
QQ: 23174567(自己試下add) A_A

除流星遊戲: CS, HP, 星夢,龍族

興趣: 打機

會員外號:和希

上線時間:不定

玩了流劍有多耐:4~5年
通訊方法:
MSN:  
QQ:

除流星遊戲:魔力

興趣:
傾計

我入面名叫  服部半藏  ..  但係down唔到個版本

玩左3年到啦   ...都可以話勁ga  .........

會員外號:星月流恨
上線時間:???
玩了流劍有多耐:剛玩,,不久
通訊方法:金庸,,,4服,,,同名
MSN:  ?????????????????
QQ:???????????
除流星遊戲:金庸(?)RO(?)仙劍<--good!!!
興趣:打機(?)讀書(?)

引用:
原帖由 wilson1023 於 2006-8-2 19:34 發表
外號:TISSUES
玩流星:1年多
實力:永遠唔出真功夫  <~~請高高高手指教
其他GAME:CS1.6 .............
連絡方法:無
=.=............猛...

發新話題