發新話題

vLan CS1.6 下載(附v19下載點)

[Close]

vLan CS1.6 下載(附v19下載點)

載點 (Webo)(下載點由chanching提供)
入面有
cs v4 安裝檔   cs v19更新檔
csmate 中文打字器
vlan 安裝檔
總共 300mb

分開下載點:
cs v4 安裝檔:   載點1(Sendspace)  載點2(Badongo)(下載點由kk1ww2提供)
cs v19更新檔:  載點1(Sendspace)  

第1步.安cs16full_v4+zbot.exe
安裝時,文字會變成?????????? 但不用理會 只需按下一步 就可以

第2步.安cs16patch_full_V19.exe

第3步.安vLoader.exe
安裝方法在此
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=144377

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

尼個版主真係好, 我都話支持佢ga啦~
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

大家要下載就下載lee個la~~
kaho 唔出圖教埋人?
我得閒話出埋圖先
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

入到去等個到
等勁耐都冇得dl==

引用:
原帖由 神淫天下 於 2009-9-1 21:26 發表
入到去等個到
等勁耐都冇得dl==
咁用
http://www.lovinshop.com/vlancs/vLan_Cs16.rar
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

dl左e個入唔到人地場
會話咩
Your.dll[cl_dllslclient,dll]differs from the server's
係咪版本唔同?

引用:
原帖由 神淫天下 於 2009-9-2 16:29 發表
dl左e個入唔到人地場
會話咩
Your.dll[cl_dllslclient,dll]differs from the server's
係咪版本唔同?
安v19
cs16patch_full_V19.exe  < e個

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-2 17:31 發表

安v19
cs16patch_full_V19.exe  < e個
乜都裝晒
裝左1.4再裝1.9再轉埋打中文
都係咁

仲有點解我係cs個主目錄到搵唔到cs1.6個exe(但係桌面有==)
得hi.exe
仲有點知更新左做1.9?

kAH0係一個好好的板主
                                                        如果仲有D好野要比我地哦~~
                                                                         THX

問題已解決
thx~~~
:) :) :) :)

回復 6# 的帖子

我都係出左Your.dll[cl_dllslclient,dll]differs from the server's  咁點算 係咩問題

引用:
原帖由 愛你中的我 於 2009-9-2 17:59 發表
我都係出左Your.dll[cl_dllslclient,dll]differs from the server's  咁點算 係咩問題
E層 我都唔係幾知 你問火神鳥

版主好細心

支持

版主甘好人;親自上載丫=v=
  真好好好好人

發新話題