發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】【GSG9/ETeam】停止招生,用作吹水~

[Close]
等你好耐啦~ 終於翻黎接管大權啦
[GSG]隊長DAVY

new add!!!!!

new add!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-33-宜家先ADD 太遲...

引用:
原帖由 kinsonpoon 於 2/1/2010 00:45 發表
new add!!!!!!!!!!!!!!!!!!
有冇興趣加入我地啊??kinson,我都同你見面過好幾次啦,你實力都唔錯~

[GSG]隊長DAVY

引用:
原帖由 davy9000 於 2010-1-2 20:19 發表
[quote]原帖由 kinsonpoon 於 2/1/2010 00:45 發表
new add!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote有冇興趣加入我地啊??kinson,我都同你見面過好幾次啦,你實力都唔錯~ ...
你仲玩緊呀大菲?
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

added gogogo!!!!!!!

技術生疏了許多呢=-=
還有待改善玩VS呢._.
[SDU]BEAR/[STF]7BEAR

halo, this is Chris~

我見你地成日都唔着甲...
淨係白色背心+黑色頭盔~
係咪呢個先係標準裝備~?

引用:
原帖由 akito102 於 3/1/2010 01:22 發表
halo, this is Chris~

我見你地成日都唔着甲...
淨係白色背心+黑色頭盔~
係咪呢個先係標準裝備~?
我系自由人,我d裝甲多數系手同腳,仲有~在下身為一團之長,1定要有獨得風格~白色背心,一個性感女孩就系我的風格
[GSG]隊長DAVY

引用:
原帖由 samlau0459 於 2/1/2010 20:35 發表

你仲玩緊呀大菲?
我要準備成為R6最大ge團~到r6新版出ge時候就.....
[GSG]隊長DAVY

引用:
原帖由 davy9000 於 2010-1-3 01:52 發表
我要準備成為R6最大ge團~到r6新版出ge時候就.....

加油
Call of Duty : Modern Warfare 2

Samlau0459

到時先算 -3-
佢出新既我一定玩咖

引用:
原帖由 口刁_你 於 2010-1-3 13:57 發表
到時先算 -3-
佢出新既我一定玩咖
睇黎大菲一直冇放棄過吞併所有團隊既野心
[STF]KivaRa

嗯 -

引用:
原帖由 Akiraleung 於 2010-1-5 04:34 發表

睇黎大菲一直冇放棄過吞併所有團隊既野心
他有那樣的領導能力和技術嗎?

Samlau0459

發新話題