發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】【GSG9/ETeam】停止招生,用作吹水~

[Close]
我可唔可以加入呀  身手就新新地咁啦
VLAN ac係豬希  game入面叫Joker
email address係[email protected]
最緊要係....我要做...我要做...進攻人員...殺呀assault!!!!

我同21G團長開團架
幕後搞手

個M 群 add 完冇人應機既   =     =

回復 168# 的帖子

你加完入M 群 果陣開唔開到個操作列出來先? 如果冇要add多次,個M 群 係怪怪地..我以前add都係要試幾次

您的申请已发送,群主或管理员验证后即可加入群   =.=

引用:
原帖由 豬希 於 28/7/2010 23:37 發表
email address係[email protected]
最緊要係....我要做...我要做...進攻人員...殺呀assault!!!! ...
等我查查/....唔好意思
[GSG]隊長DAVY

回復 171# 的帖子

你要快d查呀 殺手係唔等人架(講笑)哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 豬希 於 30/7/2010 23:24 發表
你要快d查呀 殺手係唔等人架(講笑)哈哈哈哈哈哈
你有冇興趣加入先??
[GSG]隊長DAVY

引用:
原帖由 davy9000 於 2010-8-2 20:51 發表
你有冇興趣加入先??
我想問 ETeam  點解
[STF]KivaRa

引用:
原帖由 豬希 於 28/7/2010 23:37 發表
最緊要係....我要做...我要做...進攻人員...殺呀assault!!!! ...
唔好意思我睇唔到,搞到你等咁耐...已經發送邀請,接受后請加埋我地m群ge MSN啦~
[GSG]隊長DAVY

有冇人記得我-_-
上年打過
[GSG]ketih19960
岩岩dl返

回復 175# 的帖子

我已經確認左個message   同埋加左msn la  依家我就係GSG既隊員啦?

引用:
原帖由 豬希 於 4/8/2010 19:13 發表
我已經確認左個message   同埋加左msn la  依家我就係GSG既隊員啦?
系啊,歡迎入隊
[GSG]隊長DAVY

實在睇唔過眼依家有d team咁囂張!
幫你推下

引用:
原帖由 bigwuying 於 26/12/2010 21:03 發表
實在睇唔過眼依家有d team咁囂張!
幫你推下
認同...我有d想返黎玩
[GSG]隊長DAVY

發新話題