21 12
發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】通訊軟件Vent (下載及使用方法)

[Close]

【Rainbow Six Vegas 2】通訊軟件Vent (下載及使用方法)

已經成功開左個vent既channel
搵到我死.................

下載點 : http://hk.geocities.com/kinghim123/Ventrilo.zip
唔洗安裝, 直接開
教學係第一頁既第5樓.....
link : http://www.nakuz.com/viewthread.php?tid=3519945

PORT : 3784

我地係第22間房
大房既PW係 R6V2 <------ 大寫注意!!!
分ROOM就.....係開比咁多個團用既.
密碼係跟返咁多個團既團名
好似WTF團
個PW就係 WTF

大寫注意!!!

唔該咁多位團長係M群聯絡我
你地有特權可以改CHANNEL既野
要再教你地

請ROY幫忙高亮!!!

Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

搞錯冇人回嫁  \口/
Call of Duty : Modern Warfare 2

Samlau0459

我回你
durexxxxxxxxxxL

我地ssh會考慮...
請你交代清楚用途....要唔要set d 咩...
最好就有圖啦

Rainbow Six : Veags 2 : [SSH] Him

copy個教學出黎方便大家睇~

首先下載 Ventrilo_2.1.0.rar 檔案,再將其壓縮檔案進行解壓及安裝....解壓密碼請回文留意最底

=請跟著以下圖片教學=

==============================================================================

=中文user name教學=

wait for Sniper Ghost Warrior

回復 6# 的帖子

但係sam都開左ser喎

我果個都係24hr
同埋有一個區係自己

你果個要搵左pub先.....
第一難搵....
第二宣傳不足

(無惡意批評, 語氣問題請勿插....)

Samlau0459

我用e個vent 係用Intel 八核心系統
極速新世界數據中心 (NWT) 寬頻網絡專線

仲有e個vent 可以同佢講申請一間房

好快

我打cs match 都係用e個vent

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好多個真係好難擇~_~

Rainbow Six : Veags 2 : [SSH] Him

引用:
原帖由 牙明k 於 2009-8-26 18:43 發表
我用e個vent 係用Intel 八核心系統
極速新世界數據中心 (NWT) 寬頻網絡專線

仲有e個vent 可以同佢講申請一間房

好快

我打cs match 都係用e個vent
我果個已經申請左房
我比份表佢之後1分鐘就開左間房比我

同埋真係咁高PING
又點會咁多人用?
我個PING冇上過30
有需要既我可以CAP圖比你睇

Samlau0459

TiG 個vent 整野

我用你e個但係一個人都冇,跳ping我唔理

咁姐係點

仲有TiG 個vent味開
TiG 全線伺服遭第三方惡意攻擊,網站、遊戲以至 Ventrilo 伺服暫時關閉直至另行通知。
我們現正全力修復中,如有進一步消息將會在此公佈!

用住你e個

幫開一間房

mingk房
同信長房

我有d fd可能轉過理頂一頂

等TiG 開先del左佢

引用:
原帖由 牙明k 於 2009-8-27 15:35 發表
TiG 個vent 整野

我用你e個但係一個人都冇,跳ping我唔理

咁姐係點

仲有TiG 個vent味開
TiG 全線伺服遭第三方惡意攻擊,網站、遊戲以至 Ventrilo 伺服暫時關閉直至另行通知。
我們現正全力修復中,如有進一步消息將會 ...
開左比你地LA /口\

Samlau0459

重POST, DEL

Samlau0459

等我扮多人先個vent 房
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

21 12
發新話題