29 12
發新話題

流星新血令人發狂~極之冇品

[Close]

流星新血令人發狂~極之冇品

事發當晚
我入左個  6人四方陣
人物有   A , B ,我 , 柴九

當時我同A 戰鬥緊

B 就獨自練招

柴九冇野做 ,唯有睇我同A(場主)打

如事者

一場又一場 , 一場又一場 ,  time after time.....

30分鐘後

我依然同A 戰鬥緊

B同樣地獨自練招

柴九佢已經不能抑制心底裡的寂寞

佢終於開口講左一句

柴九 : 人生有幾多個十年?下一場到我打

柴九的金句 ,沒有得到任何反應 ,

我依然同A 戰鬥緊

B同樣地獨自練招

之後 柴九 唯有將  觀戰  成為佢唯一既樂趣

30分鐘過後

柴九 已經睇左 我同場主戰鬥左  4x場

柴九開始對我同場主既戰鬥作出推理

柴九 : 場主 ,你既打法已經比我睇穿哂 ,你出完  左跳a 之後 ,一定會走位

柴九 : 秋月 ,你每次比人打趺左之後 ,一定會即時起身

柴九 : 場主 ,唔好成日前跳a之後即時 aa ,比人反死你

柴九 : 秋月 ,人地蹲緊唔好用前跳a

柴九 : 唉....你地咁多破綻 ,我一眼就睇穿哂啦

柴九 : 我雖然技術唔係好勁 ,但係我分析能力 ,觀察能力好強嫁

柴九 : 你地有冇睇過 死亡筆記?!......

正當 柴九 講到眉飛色舞既時候

餐  加入遊戲
餐  進入戰場

柴九見到有人入場

就毫不猶豫地向 餐 作出猛烈既攻擊

柴九已經被寂寞之心控制住佢既思緒

柴九露出 詭異的眼神 ,淫賤的笑聲 ,扭曲既面孔

將 餐 打到不似人形

當佢激昂既情緒平伏後

佢開始意識到

餐 點解冇還手?

正當柴九在思考時

餐 : 有品少少ok?偷打仲要咁high ,你係咪kai?

餐   離開戰場

柴九 被人罵到成臉屁

而且沒有反駁的機會

場面十分尷尬

柴九為了打破局面

就對我地講

柴九 : ha , 岩岩戈個餐仔燥底 ,我睇佢傻下傻下唔夠我打,之後就發爛渣

場主 : 你煩忍夠未呀?

柴九 :我話你咩?串咩呀?打場呀~傻仔

柴九講完此話後 ,心感後悔

被場主大炒

柴九 : 你靠機快姐 ,好勁呀?秋月你講句公道說話

秋月 : 輸左唔好咁多野講 ,呢個場入面 ,你任何一個人都唔夠打

柴九當時簡直無地自容

正當佢心力交瘁既時候 ,眼尾發現了一個 滄海遺珍

就係一直獨自練招既玩家B

柴九個心 : "睇條友傻下傻下 ,都唔勁得去邊 ,我要係佢身上拿返我失去左既自信"

柴九 :領教了 !

柴九 與 B 戰鬥了一會 ,

胸有成竹地 放開防鍵 , 任由 B 攻擊

柴九 : 2號(B玩家既號數) , 我讓你打30HP都嬴你啦

柴九心諗 : 今次仲唔威返次比 佢地睇?

1分鐘過後.......

柴九 擊敗 BaseAI

柴九 : 2號 ,你練多幾年先同我打 ,不過我都幾欣賞你 ,扣到我130hp ,我本來諗住你傻下傻下比我打,點知都有少少料

ps .柴九 只係 代號 ,該玩家其實唔係藉藉無名 ,相信好多人都認識 /見過 ,廢時講佢個名出黎

很好很強大...

笑左囉

聽聞個觀察力高強既"柴九"係剛剛加入night的

我要同佢約戰

我要入night~~~~~~~

柴九又一金句

"傻下傻下比我打 ,跟住發爛渣"

另外
time after time

正當佢心力交瘁既時候 ,眼尾發現了一個 滄海遺

唔係 珍

睇完笑左了-,- 你都幾好文采

真人真事?
不過真係有人叫柴九

的確係真人真事

仲有其他令人發癲既遭遇

都唔知post 唔post好

唉...太多冇品人

[quote]原帖由 秋月無邊 於 2009-8-15 13:31 發表
的確係真人真事

仲有其他令人發癲既遭遇

唉...太多冇品人 [/quote李
.123

post吧    幾搞笑
最好講名悿

引用:
原帖由 和平 於 2009-8-15 19:14 發表
[quote]原帖由 秋月無邊 於 2009-8-15 13:31 發表
的確係真人真事

仲有其他令人發癲既遭遇

唉...太多冇品人 [/quote李 ...
你咪其中一個

至少有啖笑
同埋大家睇過貼既都應該會對呢d咁得意既人有抵抗能力

講名啦

唔知咩名 我點同佢約戰 - -"

佢又唔會自己走出黎既

BASEAI  先係最好笑

29 12
發新話題