24 12
發新話題

巫王的崛起 Unofficial 2.02 修正檔

[Close]

巫王的崛起 Unofficial 2.02 修正檔

因為巫王的崛起官方更新檔太爛,超級唔平衡,又多bug.......所以浪費左一隻好遊戲
但係呢個RotWK Unofficial 2.02 就將好多bug修正左,平衡方面都做到好好,所以我介紹比大家
Unofficial 2.02 v3.6 即將推出
安裝方法:先安裝好遊戲,再安裝官方2.01修正檔~之後再安裝2.02即可
修改項目
http://www.gamereplays.org/rotwkunofficial202/portals.php?show=index&name=rise-of-the-witch-king-unofficial-patch-202-changelog-toc

繁體中文版下載
http://www.gamereplays.org/rotwkunofficial202/portals.php?show=page&name=unofficial-patch-202-download-page

可唔可以大約講下2.02有咩特別之處呢?
同埋人類有冇被改廢左?

回復 2# 的帖子

SORRY,我好耐未玩過2.01...唔清楚...因為太爛~~=.=
Unofficial 2.02 verison 2.0 Changelog
呢度有講,好鬼多.....=.=
不過係英文
但個修正檔係中文
有玩過中土2 1.06再玩巫王就知巫王係垃圾~~=.=
呢個暫時黎講我覺得係最好GE~~

我都玩緊,真係平衡左唔小
加返強各英雄可用性,包括法拉墨,依歐玟等等

回復 4# 的帖子

有冇down 中文版丫.......係我做翻譯架,
發現有咩bug同我講丫~~thx

回復 5# 的帖子

一直用開英文版,費事轉
真係睇住佢進步,由2.02b到依家v2.0

回復 6# 的帖子

我都係呀,由2.02b開始到依家~~
原來有同道中人~~^^

choimo可唔可以加我msn呀?
[email protected]

仲有想問 人類國王同馬王領導可以累加嗎?
2.02英雄同英雄領導可以累加嗎?最多又加幾多%呢?

回復 8# 的帖子

呢個我又唔係咁清楚......
因為我淨係將英文翻譯成中文~~=.=
而加了msn~~

引用:
原帖由 a7620 於 2009-8-20 17:09 發表
choimo可唔可以加我msn呀?

仲有想問 人類國王同馬王領導可以累加嗎?
2.02英雄同英雄領導可以累加嗎?最多又加幾多%呢?
領導能力不可累加

唔同,2.02版人類國王同馬王領導各有不同,所以至有此提問

交換msn吧,得閒打返場

好吧,可是我是新手,別假我呀

玩緊平衡好咗 ,每個國家都有玩 , 我個人喜歡安格馬

引用:
原帖由 choimo 於 2009-8-20 03:50 發表
有冇down 中文版丫.......係我做翻譯架,
發現有咩bug同我講丫~~thx
边到有中文版?

24 12
發新話題