發新話題

機箱入最尾個P..唔該ALAN

[Close]
咩係轉型號?...:funk:
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-7-17 19:57 發表
$2575 包埋你執線
另外, cpu 可能會轉型號.

有可能會轉AMD PHENOM II X4 945 CPU

AMD PHENOM II X4 945 CPU呢個幾多錢
代朋友問..佢用到d咩display卡..佢得2000蚊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

$1720

可唔可以影主機板張相比我睇??CPU-Z 新版好少認唔到MODEL~所以你影相比我睇睇

太約幾時轉1720個個型號
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-7-17 21:02 發表
$1720

可唔可以影主機板張相比我睇??CPU-Z 新版好少認唔到MODEL~所以你影相比我睇睇

依家都差唔多開始~睇下仲有冇機會買到X4 810

太約幾耐轉1720??:funk:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

依家都可以轉=.="
你個FD 可以用PCI-E 16X 既顯示卡, 不過最好換埋火牛...照我睇應該係icute 火牛

佢用泥打機...如果唔換呢...?可以用到邊張?
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-7-17 21:38 發表
依家都可以轉=.="
你個FD 可以用PCI-E 16X 既顯示卡, 不過最好換埋火牛...照我睇應該係icute 火牛

未知成套機係點...答唔到你.

e+點 :P :P :P :P :P :P :P :P

你叫佢比晒成套機既CONFIG 我吧.

咩係config? 裝埋卡幾多錢?

電腦配置, 一部機還一部機...分開計

佢自己住你個到符近..佢比你裝幾錢...佢自己一個...電腦配置係cpuz ga邊到?
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-7-18 00:49 發表
電腦配置, 一部機還一部機...分開計

發新話題