發新話題

機箱入最尾個P..唔該ALAN

[Close]

機箱入最尾個P..唔該ALAN

唔該我想買呢隻底板GA雙核心CPU...你地有冇...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你禁左去mainboard果度點睇咩cpu..
請禁返去cpu果度再cap圖

我係換cpu-.-唔係想睇自己咩cpu呀=.=
引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-7-11 20:16 發表
你禁左去mainboard果度點睇咩cpu..
請禁返去cpu果度再cap圖

回復 3# 的帖子

只能選65nm既CPU
但很可惜既係無咩選擇.

我想換雙核心cpu.....唔該有冇貨
引用:
原帖由 aCE. 於 2009-7-11 20:28 發表
只能選65nm既CPU
但很可惜既係無咩選擇.

現時所有INTEL CPU 雙核心, 都無一款可以用係你呢塊主機板上面

有一定有-.-不過停左產..係c2d e6600&6700 仲有好多-.-
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-7-12 00:37 發表
現時所有INTEL CPU 雙核心, 都無一款可以用係你呢塊主機板上面

回復 7# 的帖子

你明白咩叫現時????????????

現時INTEL 既CPU 雙核心係45nm~佢塊板認唔到.

咁有咩底  板好用,,,可以用到雙核心cpu...+埋要平plx

如果你換板, 你好大機會要重新安裝過個Window, 有冇問題?

洗唔洗加錢..同埋大約幾錢
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-7-12 19:31 發表
如果你換板, 你好大機會要重新安裝過個Window, 有冇問題?

唔會幫你裝Window~如果你買Window XP $350

咁唔洗la...正係換板同cpu呢?...可唔可以唔重裝window?
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-7-12 19:50 發表
唔會幫你裝Window~如果你買Window XP $350

可能唔駛, 因為你換CHIPSET, 有可能會開唔到WINDOW的.

發新話題