發新話題

【Rainbow Six Vegas 2】【SDU Team】

[Close]

【Rainbow Six Vegas 2】【SDU Team】

SDU TEAM

SDU 的成立要追溯到1971年3月13日,一 架菲律賓航空公司客機被兇徒騎劫到香港,事件轟動一時,後來事件最後得以妥善處理,但香港警隊方面擔心日後再有同類事件發生,警方於1973年成立神槍手隊,至1974年7月警方將神槍手隊改編成一支反恐佈隊伍,並稱為特別任務連Special Duties Unit [ S.D.U ]

SDU 成立之目的 ,是防範和對抗恐怖活動與保護訪港政要。

SDU TEAM係香港VLAN最早一隊戰隊

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

引用:
加入方法 :
任何人都可以入TEAM
只要回覆留低Game名同MSN. 我同隊員商討之後
就會決定收人.成功加入就會有專人通知 .
請踴躍報名
歡迎過檔XD
成功加入者係PREFIX 打 SDU 就可以啦
引用:
公告 :
請各位會員盡量上線 唔好潛-o-
引用:
Training :
各VS對戰活動.
請踴躍參加TIME: 8:30 - 12:00
人數多少而定可以聯絡本人開場
引用:
Uniform :
Free Gear 有需要再定[如團戰]
引用:
Rules :
希望隊員都有返個mic方便溝通
引用:
SDU Team member : (排名不分先後)
[SDU]GUY                              
[SDU]LIN
[SDU]COLE                          
[SDU]DANIEL                          
[SDU]HUNG
[SDU]Q                                    
[SDU]HITME                              
[SDU]JEFF                           
[SDU]JACKY
[SDU]EDMOND
[SDU]AKIRA
[SDU]POP
[SDU]SILVERTHUNDER
[SDU]FREEKILL
[SDU]ILOVEUBABAY
[SDU]KINGLY
[SDU]LOYALTY
[SDU]FUNGGI

[SDU]AUIEVOIR
[SDU]LOVESHANA

唔該teammate add 我msn
引用:

本人係COLE

MSN: [email protected]

請 add m 群 :[email protected]

引用:
原帖由 metal1031 於 2009-7-9 19:40 發表
打左VS有一段時間..
當初同Daniel,hung一team打VS ..通常得4vs4.好小人
今日差唔多晚晚爆人..真係要多謝宣傳ge人
daniel 電腦整緊..好多就會返返黎

SDU Team member: [排名不分先後]
[SDU]GUY
[SDU]LIN
[SDU]COLE
[ ...
^^ 你咁忘恩負義嫁.....我無幫過大家手咩.......?
唔見你去表揚我.....XD

轉多幾個新場啦
玩來玩去三督屁
比d新意

回復 3# 的帖子

尋晚你右冇玩
轉左n個場-,-

引用:
原帖由 fung2222 於 2009-7-10 02:38 發表

^^ 你咁忘恩負義嫁.....我無幫過大家手咩.......?
唔見你去表揚我.....XD
thx埋你
一時唔記得姐-,-
你版主整咁多post..係人都多謝你啦-,-

支持
我都係見你地個區宣傳得咁旺我先黎玩
跟著先知真係好好玩
SDU你地好勁+好人啊 (雖然我知有人唔鍾意你地 )

引用:
原帖由 metal1031 於 2009-7-9 19:40 發表
打左VS有一段時間..
當初同Daniel,hung一team打VS ..通常得4vs4.好小人
今日差唔多晚晚爆人..真係要多謝宣傳ge人
daniel 電腦整緊..好多就會返返黎

SDU Team member: [排名不分先後]
[SDU]GUY
[SDU]LIN
[SDU]COLE
[ ...
leader?????

引用:
原帖由 laujeffrey 於 2009-7-11 23:02 發表

leader?????
應該係daniel

多多支持,BEAR是也 xD     

支持盟友SDU

SDU同WTF 合作?
系咪每個團 上限10人咋?

我們係盟友...
冇話限幾多個人
只係佢地唔再收人

希望更多team 會搞起

LIN改左做SCAA136好耐

cole why 你唔收多d人既 @@?

發新話題