發新話題

[更新]Left 4 Dead 最新vLan官方下載patch(30/6/09)

[Close]
引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-7-2 21:53 發表

3840當然係用新手包
估唔到我係新手一名

請問傻瓜包可用此更新檔嗎????

引用:
原帖由 Rickcheng 於 2009-7-3 04:08 PM 發表
請問傻瓜包可用此更新檔嗎????
這就是vlan提供的傻瓜包= =
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

我有個問題....
我更新左做3887之後,成日都會見到有d房冇顯示難度同玩家人數,而且係入唔到既,就連自己開房都係咁....  (其實3881戈陣都已經係咁...)
點解會咁既~?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我更新完入唔到
佢彈左句
Can"t find background image material/console/startup_loading.vtf

發生咩事???

引用:
原帖由 MANYA_TIK 於 2009-7-4 12:25 AM 發表
我更新完入唔到
佢彈左句
Can"t find background image material/console/startup_loading.vtf

發生咩事???
你setup版本幾多mb.有冇更溜野.建議用新手包更新一次
因為26號同30號都有更新
我驚你地亂
同埋如果900mb版本或者之前唔係用vlan提供既更新檔.
可能會出好多問題
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

更新好多... 令到我自己都好亂 唔知做咩
好險最後都更新到

引用:
原帖由 LOVE豪 於 2009-7-4 04:30 PM 發表
更新好多... 令到我自己都好亂 唔知做咩
好險最後都更新到
見到置頂有新既紅色帖便用新手包就實冇錯了
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-4 19:58 發表

見到置頂有新既紅色帖便用新手包就實冇錯了
請問我更新完後仲駛唔駛行一次UNDEADPATCH嗎?

我睇左置頂有關遊戲設定既更新
但係用左佢既方法都係冇聲
係update左之後先係咁
可以點做呢?
我個sound file有1.86gb

我都唔知自己係咩版本
!!!!

回復 26# 的帖子

好簡單啫,你首先要啟動左console,之後禁個"~",之後會陣個窗出離,係戈到打"version",佢就會講嫁啦.

console?即係係邊架??

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-4 12:34 發表

你setup版本幾多mb.有冇更溜野.建議用新手包更新一次
因為26號同30號都有更新
我驚你地亂
同埋如果900mb版本或者之前唔係用vlan提供既更新檔.
可能會出好多問題 ...
唔係900mb版本
我重新setup用新手包更新
今次就彈呢句
Engine error
 no permissions to run left4dead 

到底發生咩事??

邊度整permissions?  

回復 29# 的帖子

重新破解Steam即可.(Undeadpatch)

發新話題