23 12
發新話題

流星蝴蝶劍1.08.1原版 完整http快速直接下載

[Close]

流星蝴蝶劍1.08.1原版 完整http快速直接下載

最近才無意找到的6年前買的遊戲盒= ="

小弟玩了流星幾年..中途也沒玩幾年..近來才上這個版..
發現這裡很多人沒能找到主程式..故心血來潮便用http上傳分享一下..
BT種子始終久了下載沒保證對吧..

先下載下面全部東西吧

流星蝴蝶劍1.00.3安裝映像檔載點

共6個壓縮檔全部下載
part.1
part.2
part.3
part.4
part.5
part.6

流星蝴蝶劍1.08.1更新檔載點
Meteor1081patch

要下載的就是以上..(要點一下廣告才可下載

安裝說明:
1)下載
流星蝴蝶劍1.00.3安裝映像檔全部6個壓縮檔後解壓後..用映像檔掛載軟件酒精Alcohol 120%掛載後直接進行安裝..
安裝序號yahoo google搜一搜網路一大堆..恕我太懶不想轉貼過來(被打..

備註:
Alcohol 120%映像檔掛載軟件安裝檔補上(載點)
當然你自己已經有這個軟件的話就不用下載了..
解壓縮後會有兩個檔案..先執行setup.exe進行安裝..安裝後不要馬上啟動
之後再開啟執行另一個檔案..按一下activate再按Register就搞定了..

2)遊戲安裝完成後的版本為1.00.3(廢話)..即是最原始的流星蝴蝶劍正式版..(原版的流星蝴蝶劍裡用劍跳a=屈機XD)
然後請直接執行
流星蝴蝶劍1.08.1更新檔..更新完成後便可

3)開始玩遊戲吧

廢言:
嗯..基本上就這麼簡單..這是小弟親自從正版CD燒錄出來的原版映像檔..
更新檔也是從官方載下保存已久的..所以安裝過程和遊戲執行應不會有任何問題..
至於載點保存期為180天..即半年內沒人下載會自爆..有效期間無限量下載..死檔的話我會補

另外不要問我什麼是酒精= ="..不會的請自己去知識+維基大神搜一下

我都有買 不過得返本殺手真書
隻碟同張卡前幾年 周圍借 唔見埋-.-...
推 支持熱心人士

得左"  半個鐘搞掂晒玩得 dl得勁快
雖然解壓麻煩左小小
不過都終於有得玩啦 樓主你好耶!!
早知一早dl你呢個 掛BT都掛我變傻仔
你呢個先係100%dl到玩到既流星呀
唔係100%個帖打到幾靚都冇用!!!
支持有心人士+1!!

感謝分享

但係而家真係好小人玩

感謝分享
支持有心人士+1!!

呢個流星蝴蝶劍先係正常版本麻
果d乜乜優化又呢樣又果樣cut左去
使鬼咩~宜家既電腦玩流星蝴蝶劍仲會lag咩?
拿~我當你部腦仲係用緊AGP顯卡喇
出去買返張AGP既顯卡都係$300左右之麻~仲可以玩到L4D
幾百mb空間都要省?宜家d HDD一個閒閒地都320GB
多到都用唔晒,使鬼省咩~
玩唔到單機=自己一個練技術都唔得
咁岩想練下技術又唔想上網同各大高手隻抽都唔得
新手唔識玩更加被sm
咁既優化版要黎做乜sosad..

引用:
原帖由 csggxx 於 2009-7-23 19:55 發表
出去買返張AGP既顯卡都係$300左右之麻~仲可以玩到L4D
幾百mb空間都要省?宜 ...
隻game對電腦需求的確不高....
會lag既真係唔該換過部電腦= ="

引用:
原帖由 sy30890 於 2009-7-4 21:22 發表
得左"  半個鐘搞掂晒玩得 dl得勁快
雖然解壓麻煩左小小
不過都終於有得玩啦 樓主你好耶!!
早知一早dl你呢個 掛BT都掛我變傻仔
你呢個先係100%dl到玩到既流星呀
唔係100%個帖打到幾靚都冇用!!!
支持有心人士+1! ...
100% 玩到係支持正版... =]

你咁遲先下載速度當然慢D

我個貼08 年5 月開的, 而且我個BT 唔只得隻GAME 同酒精120% 咁少野.
(1)穩定版Alcohol 120%軟件[用作掛裝主程式以順利安裝]
(2)主程式 + vlan 不同視窗安裝程式

(3)更新檔 [含完美防踢,內有說明]
(4)遊戲教學與隱藏指令說明檔
(5)遊戲內20個人物全部解鎖 [令你在vlan同人對戰時能用不同角色]
(6)(可連線) 特別版地圖 [全部附還原檔]
(7)去除令你lag 的忍刀小絕中的煙霧
(8)遊戲工具程式
(9)遊戲特殊特效 [在無損遊戲本質下美化遊戲, 附預覽圖! 建議進入看看, 雷神.滅世非常有氣勢]
(10)玩家自拍得獎影片[非常精采, 充分利用遊戲系統]

又要馬兒好. 又要馬兒不吃草.

咁請你拿出真金白銀去買一隻正版吧

引用:
原帖由 csggxx 於 2009-7-23 19:55 發表
幾百mb空間都要省?宜 ...
講得好, 我完全睇唔到優化版有咩好處.

好多人, 連版主都係度宣傳佢自己整既優化版, 其實個個都係一樣= =整走晒D 地圖同某D 效果, 仲CUT 埋單人遊戲

搞到隻GAME 甩皮甩骨咁, 得4 個場咁少, 想長玩都無心機啦

係用黎出網吧玩先有用(免安裝). 不過, 今時今日仲會有幾多人出網吧玩流星?

所以優化版價值已愈黎愈少

引用:
原帖由 風影情劍 於 2009-9-27 13:06 發表
100% 玩到係支持正版... =]

你咁遲先下載速度當然慢D

我個貼08 年5 月開的, 而且我個BT 唔只得隻GAME 同酒精120% 咁少野.
(1)穩定版Alcohol 120%軟件[用作掛裝主程式以順利安裝]
(2)主程式 + vlan 不同視窗安裝程 ...
個問題係...你整咁多野又有咩用?..
恕我直言..有一半都係多餘..
而且我嗰日dl唔係慢d..係幾乎不動..
dl唔到=冇用
去除你的lag?..我部機開晒高效+煙霧都唔跌低過60fps啦..
由裝你另外既野開始隻game已經唔係原汁原味..
真的有去除的必要嗎?..

不過最經典都係你最後個句
看完後我現在好懷疑你到底用什麼心態分享的?..

又要馬兒好. 又要馬兒不吃草.

咁請你拿出真金白銀去買一隻正版吧

你而家出去搵人片2003年出既正版的流星蝴蝶劍安裝片比買我睇丫..
你搵到既我比$300買左佢點話姐?..
出面有得買既我駛鬼上網周圍搵隻game既主程式咩?..
你都係明白呢點先會上傳種子分享比人架ma係咪呀?..
呢點都唔明既..學咩人上傳分享比人姐?..

引用:
原帖由 sy30890 於 2009-9-27 21:16 發表
你而家出去搵人片2003年出既正版的流星蝴蝶劍安裝片比買我睇丫..
你搵到既我比$300買左佢點話姐?..
出面有得買既我駛鬼上網周圍搵隻game既主程式咩?..
你唔好甘講住
我上次落深水步 搵DJmax時 仲見到有正版流星買-.-..

引用:
原帖由 似水 於 2009-9-28 02:00 發表

你唔好甘講住
我上次落深水步 搵DJmax時 仲見到有正版流星買-.-..
ysys  我同耀耀一齊去架果時

引用:
原帖由 miyavi981134 於 2009-9-28 02:53 發表

ysys  我同耀耀一齊去架果時
講真?邊間- -"?
唔係講笑我係一直都想買番張以後唔駛煩..

福仁商場地鋪     自已搵下 100% 有

此帖精華盡在回覆之中

23 12
發新話題