19 12
發新話題

vlan 各團隊 名單 (會更新,加個人評論)

[Close]

vlan 各團隊 名單 (會更新,加個人評論)

{ W . i n G *s } (不建議入)
[L]azy[J]umper (不收人)
`.FlytigeR'l (招收人中)
myth (沒評論)(CAMP9團<火神鳥字=])
||~SwEeT~|| (不建議入)
n-Knife (刀團,但刀不勁)
*CrY+_| (少見)
|[N]ighT[K]idS| (現在少見)
*~Death to definitely~* (比2個少見團來說,算是較常見)
`[c*Ham,PioN-* | (勁團,我也認輸,只是個人)

n-Knife 個only_you係外掛狗

唔證據唔好亂話人外掛
你拍低佢

回復 3# 的帖子

之前個only you
好耐之前無團個陣入我地ser都好似有用外掛[未裝防掛]
尋日定5知前日都好似有用[有防掛]
5係好明顯
因為無紅
但係種種既跡象望落又似有用
所以無可否定

Only you can take me取西經~~~~
Only you能殺妖精鬼怪~~
Only you能保護我~~~~~~~~
唔駛比d蚌精蟹精dap我~~~
只有你咁勁 就是only you~~~~~~~~~
Only you莫怪師父暗沉~~~~~~~
戴番個ku~~~
莫怪死米發ti teng~~~
碰到釘米驚I understand~~~~
要全力地去do 要驚就兩份驚~~~
喃嘸阿彌陀佛~~~
Only you莫怪師父暗沉~~~~~~~~
戴番個ku~~~~~~~~
莫怪死米發ti teng~~~~~
碰到釘米驚I understand~~~~
要全力地去do 要驚就兩份驚~~~~~
喃嘸阿彌陀佛~~~~~

引用:
原帖由 joe484 於 2009-6-21 22:28 發表
戴番個ku~~~
碰 ...
哈哈哈
我知你講緊咩
我岩岩睇完

點解我無聊得濟hi like   住d字黎

掃到myth個團個陣有句野係隔黎既@@
*LingLing-

引用:
原帖由 傲雪凌霜丶 於 2009-6-21 23:59 發表
點解我無聊得濟hi like   住d字黎

掃到myth個團個陣有句野係隔黎既@@
你唔講我唔知,真系笑料XP

係喎=.= 岩岩先知..myth右面..

火神鳥無聊少陣啦 - -

引用:
原帖由 joe484 於 2009-6-21 22:28 發表
戴番個ku~~~
碰 ...
gag? 見到都...

回復 5# 的帖子

神手喎!!!!!!!!

點解冇我團既

B.P團呢 ?...........

ST-Kn!fe| 團呢  做咩無我地團既.....

19 12
發新話題