19 12
發新話題

『2.203』分析油女志乃!!(有圖)=]

[Close]

『2.203』分析油女志乃!!(有圖)=]

1技=擋技(無敵)+暈技...暈2秒!!
2技=暈人+智力攻擊??(每升一級加一陪智智力傷害)
3技=傷害公式??(每升一級加50傷害公式)
10技=吸血技+每秒扣人60血+持30秒/60秒(1lv10lv技就30秒)(2lv10lv技就60秒)
35技=傷害公式智力x13(同人打的話呢招如果裝好秒人一流)

1技圖:

2技圖:

3技圖:

10大技圖:

35大技圖:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯  支持

引用:
原帖由 SoUL∮粟米 於 2009-6-4 22:27 發表
  唔錯  支持
多謝版主支持=]
版主比心機溫書喔!!

一技好以冇暈 剩係減速
呢隻英最正係食兵勁  招3技回得好快

引用:
原帖由 171829 於 2009-6-18 21:12 發表
一技好以冇暈 剩係減速
呢隻英最正係食兵勁  招3技回得好快
1技係無敵
呢隻英升到35lv先有用- -
可以直接秒人
3秒>35lv秒
唔死加埋3技- -

你講 10lv足夠殺人and不死  喱個唔可以講係分析  只係介紹
YUI*FlowerFlower*

我話你知拉,,蟲子單挑時候絕對系個垃圾,,前期有用後期完全廢物,最勁抽噶就系卡卡西連招王

樓上有意單挑 殺你10次唔該你收聲
YUI*FlowerFlower*

~_______________~"""

志乃 前其  可以話係 無敵.....開波食冰  食到hihi.....好爽

有埋10lv大...........同人隻秋   冇直接 攻擊 扣 2xxx 英的話....可以話係 無敵...

新手 玩 志乃  係唔錯的選擇.......

(純粹 個人 意見)

回復 7# 的帖子

打反場呀,講咩後期,前期都驚你肥吾起,     
個人覺得 寧次 後期先系王道
(純粹 個人 意見)   
招人2v2

招人同我打番場2.203&2.3"...."

引用:
原帖由 aill134 於 2009-9-7 22:15 發表
招人同我打番場2.203&2.3"...."
樓上 搵個 時間  一齊玩場...

有時間 +我 msn啦    [email protected]

回復 11# 的帖子

打囉 幾時 一齊玩場  搵ken3648 搵到我

打2.3搵我@@打2.3搵我@@

引用:
原帖由 無謂乂愛 於 2009-9-19 12:24 發表
打2.3搵我@@打2.3搵我@@
樓上  有意 打番場  2打2

+msn [email protected]

19 12
發新話題