發新話題

有關使用插件同改ser問題

[Close]

有關使用插件同改ser問題

請問,有咩插件可以開 l5d
仲有就係可以放first aid,槍果d
我剛剛只係安左SourceMod1.2.1漢化版

請問知唔知點改tank/hunter/smoker/boomer既數量

有冇人教教我
thz

其實所謂既L8D L16D L12D
只係個插件裡面用一D 指令
改左個SER既SETTING令佢個BOT數量增加
咁理論上開VS場然後用返果堆指令就OK...

但唔好意思我唔專長呢方面/﹏\...希望有人可以提供指令卑樓主
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

請問知唔知點改tank/hunter/smoker/boomer既數量

有冇人知點做到呀?

引用:
原帖由 waltzac 於 2009-5-30 19:17 發表
改既意思係咩???  用插件改??定係用普通指令?

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2009-5-30 20:24 發表

改既意思係咩???  用插件改??定係用普通指令?
最好就係插件.....冇既,指令都得
同埋,我唔知可以add多一個bot,入到黎都係做觀眾既...

引用:
原帖由 waltzac 於 2009-5-30 18:56 發表
請問,有咩插件可以開 l5d
仲有就係可以放first aid,槍果d
我剛剛只係安左SourceMod1.2.1漢化版
有冇人教教我
thz
SourceMod1.2.1漢化版應該是舊版...

最新版本是SourceMod1.3.1漢化版

下載點:

http://www.sendspace.com/file/dkngg5

另外想增加tank/hunter/smoker/boomer的數量

有方法的,請到D:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\cfg

找一個server.cfg 之後打3句指令(沒有server.cfg  自行建立)

sm_cvar z_hunter_limit 2
sm_cvar z_gas_limit 2
sm_cvar z_exploding_limit 2

打完之後,以後開埸就會有雙boss出現,不過tank的指令就沒有了

想要多tank玩 可以考慮用Director控制器(All 4 Dead) 強制出多隻tank也可以

那請問怎才可以開l5d呢
Director控制器(All 4 Dead)<-----這個可以開帖教一教我地得唔得
dl link,安裝同攸用方法
THZ A LOT

引用:
原帖由 waltzac 於 2009-5-30 11:56 PM 發表
那請問怎才可以開l5d呢
Director控制器(All 4 Dead)
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=135291&page=2&fromuid=855062#pid1104030
我岩岩整左啦..不過我放出黎個插件係英文版黎..
唔想對漢化團隊太過份0.0..
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

發新話題