51 1234
發新話題

全職業5LV存檔

[Close]

全職業5LV存檔

全職業5LV存檔
把附件stats放在System即可

To入人地ser的人:用左5LV存檔後,請根據自己的技術而選擇進入不同難道的ser,以免別人誤會你有相當的遊戲經驗
To自行開ser的人:用左5LV存檔後,請在ser名寫上5LV save

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

用前請先備份自己的stats.bin

引用:
原帖由 gary113344 於 2009-5-20 21:26 發表
哇- -岩岩send比你就放上黎  邊個比既都唔講
全職業5LV存檔                                                                                                                                                                      全職業5LV存檔 by gary113344<-------------------------------------------------------------
將附件放係System即可

哈哈...

全街都5lv ..開hard先

小弟做個證-.-我係未有人回覆前已經見到
全職業5LV存檔 by gary113344
誤會黎姐

引用:
原帖由 gary113344 於 2009-5-20 21:30 發表
全街都5lv ..開hard先
開場寫住only for 5LV 可能過到hard @@

引用:
原帖由 BTgame 於 2009-5-20 21:36 發表

開場寫住only for 5LV 可能過到hard @@
連咁耐機......
都只係過過兩次關....

5LV 的話可能真係過到HARD

引用:
原帖由 victor06 於 2009-5-20 21:38 發表 連咁耐機......都只係過過兩次關....5LV 的話可能真係過到HARD
同我一樣喎
easy就過梗
normal就真係得2次

引用:
原帖由 r6g457 於 2009-5-20 21:39 發表
同我一樣喎
easy就過梗
我記得果兩次應該我同你都有玩 xD

引用:
原帖由 r6g457 於 2009-5-20 21:39 發表
同我一樣喎
easy就過梗
咁唔好hard住先,等vlan D人玩normal有過關把握先hard,一步一步來吧

我琴日未有5lv前都同個fd兩個人係咁過normal  不過得西倫敦過到a_a

引用:
原帖由 BTgame 於 2009-5-20 21:42 發表

咁唔好hard住先,等vlan D人玩normal有過關把握先hard,一步一步來吧
係啊,好似l4d 咁.......
l4d 一開始出果時都無人打得死隻 Tank 同埋 witch =.=''
都係爆唔到機
E+......熟哂喇個個都 xD

引用:
原帖由 victor06 於 2009-5-20 21:43 發表

係啊,好似l4d 咁.......
l4d 一開始出果時都無人打得死隻 Tank 同埋 witch =.=''
都係爆唔到機
E+......熟哂喇個個都 xD
同意的說!

去佢雖然話係lv5, 但係入到server佢都係顯示lv0

51 1234
發新話題